Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Rihanna va cânta la Super Bowl 2023. Modul impresionant prin care artista a făcut anunțul

Rihanna va cânta la Super Bowl 2023/ ghanamma.com
Rihanna va cânta la Super Bowl 2023/ ghanamma.com

Rihanna va cânta la Super Bowl 2023. După multe zvonuri apărute în presa internațională, artista a confirmat că va luat parte la cel mai important eveniment sportiv din America, care va avea loc pe 12 februarie 2023.

Rihanna a confirmat că va cânta la jumătatea meciului de anul viitor printr-o postare publicată pe contul său de Instagram. Artista și-a fotografiat mâna plină de tatuaje, în care ținea o minge de fotbal american, iar la descrierea a pus doar un punct. Cu toate acestea, cei peste 135 de milioane de fani și-au dat seama ce înseamna asta și au fost încântați să afle că artista lor preferată va lua parte la eveniment.

Citește și: Artistul Post Malone, internat la spital după ce a căzut pe scenă în timpul unui concert

NFL a confirmat, de asemenea, printr-un comunicat, că Rihanna va cânta la Super Bowl din 2023, care va avea loc pe 12 februarie 2023 la Glendale, Arizona, aceasta fiind cel mai important eveniment sportiv anul din America de Nord.

„Rihanna este un talent al generației sale, o femeie cu începuturi umile, care a depășit așteptările la fiecare pas. O persoană născută pe mica insulă Barbados care a devenit unul dintre cei mai importanți artiști ai tuturor timpurilor”, susține rapper-ul Jay-Z, care produce spectacolul Super Bowl pentru NFL, prin intermediul companiei sale Roc Nation.

Citește și: Antonia, în cel mai sexy costum de baie! Orele de antrenament se văd perfect pe trupul solistei

Decizia Rihannei de a cânta la Super Bowl 2023 vine după ce aceasta a refuzat să participe la eveniment în anul 2019. Cântăreața a refuzat să cânte la cel mai urmărit eveniment sportiv din America în semn de solidaritate cu jucătorul Colin Kaepernick.

NFL şi reprezentații Rihannei au refuzat atunci că comenteze informațiile conform cărora cântăreața a refuzat invitația de a cânta în pauza Super Bowl. În locul Rihannei, recitalul de la pauza meciului programat la Atlanta în 3 februarie 2019 a fost susţinut de Maroon 5.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite