Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Soțul Serenei Williams a ironizat-o pe Simona Halep după suspendare: „Este un look care nu se demodează niciodată”

Soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian
Soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian

Soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a postat pe Twitter un mesaj în care a ironizat-o pe Simona Halep, după ce aceasta a fost testată pozitiv pentru dopaj.

Deşi nu a spus numele româncei, acesta a postat un tricou cu logo-ul programului educațional pentru combaterea consumului de droguri şi a scris că „este un look care nu se demodează niciodată”.

Citește și: Câți bani a pierdut Simona Halep din cauza suspendării de dopaj. Sportiva a pierdut multe contracte

„Ce purtați de Halloween în acest an?”, a fost textul folosit de Alexis Ohanian pentru a descrie postarea. El a redistribuit o fotografie în care apare în tricoul cu logo-ul D.A.R.E., Drug Abuse Resistance Education, programul educaţional pentru combaterea consumului de droguri, relatează ziare.com.

Ohanian a purtat acest tricou la meciul Serenei Williams cu Maria Şarapova, din 2019, de la US Open, care revenea atunci după o suspendare de 15 luni pentru dopaj.

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat

Vineri, 21 octombrie, Simona Halep a făcut publică o situație în care nu credea că va ajunge vreodată. Sportiva a fost depistată pozitiv cu roxadustat, o substanță folosită la adulții cu anemie simptomatică bolii cronice de rinichi, care în cazul sportivilor este interzisă.

Jucătoarea de tenis a fost anunțată că a picat testul antidoping de la US Open și a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului. Românca a anunțat că va lupta pentru a demonstra că nu este vinovată.

Citește și: Reacția violentă la adresa Simonei Halep după ce s-a aflat că s-a dopat: „Eroina națională a fumat de la frigider și s-a inflamat în gât”

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: cel pentru adevăr. Am fost anunțată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, veste care a devenit cel mai mare șoc al vieții mele. De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut prin minte nici măcar o dată, pentru că este total împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată. Să fiu pusă în fața unei asemenea situații nedrepte mă face să mă simt complet confuză și trădată. O să lupt până la capăt să demonstrez că nu am luat niciodată în mod conștient vreo substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. Nu este vorba despre titluri sau despre bani. Este vorba despre onoare și despre povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep pe rețelele sociale.

Roxadustatul este o substanță găsită în medicamentul Evrenzo, utilizat la adulți pentru tratarea simptomelor anemiei (număr mic deglobule roșii) cauzate de insuficiență renală cronică (diminuarea progresivă, pe termen lung, a capacității rinichilor de a funcționa bine). Evrenzo conține substanța activă roxadustat.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite