Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Reacția violentă la adresa Simonei Halep după ce s-a aflat că s-a dopat: „Eroina națională a fumat de la frigider și s-a inflamat în gât”

Simona Halep
Simona Halep

Val de reacții din oamenilor, după ce Simona Halep a fost suspendată pe motiv că s-a dopat. Sportiva a fost pusă la zid cu duritate, după ce în corpul ei s-au descoperit substanțe interzise.

Dacă multe personalități au fost de partea Simonei și au susținut-o, au existat și câteva persoane care nu au fost de acord cu solidaritatea națională în acest caz. Victor Ciutacu, jurnalist la România TV, este una dintre aceste persoane.

„Nike a tăiat-o de la bani pe Sharapova, Dedeman și Banca Transilvania se solidarizează cu trișoarea. Și d-aia suntem unde suntem. Corupții noștri sunt buni, ai lor să se ducă la pușcărie, adorăm descurcăreții, ne place întorsul de portofele, ne hrănim cu alba-neagra. Și înghițim vrăjeli cu operații de deviație de sept care nu mai lasă campioana să se desfășoare liberă pe teren. Mai țineți minte cum fanii Halapenei făceau party când au prins-o dopată pe Sharapova? Atunci nu era cu prezumția de nevinovăție.

Citește și: Simona Halep, la un pas să se lase de tenis. Sportiva s-a deschis în fața fanilor: „Credeam că nu am suficientă putere să revin în top 10”

Eroina națională a fumat de la frigider și s-a inflamat în gât. S-a tratat cu piramidon expirat și i-au apărut două liniuțe pe termometru. Nici vorbă de doping, întrebați-l pe CTP, terminați cu răutăcizmele. P.S. Poate redifuzează cineva declarația lu’ Iuruc de la notar, aia cu U.S. Open.P.S. Nu zic nimic despre fenomenul natației mondiale, n-aș vrea să cobesc”, a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat

Vineri, 21 octombrie, Simona Halep a făcut publică o situație în care nu credea că va ajunge vreodată. Sportiva a fost depistată pozitiv cu roxadustat, o substanță folosită la adulții cu anemie simptomatică bolii cronice de rinichi, care în cazul sportivilor este interzisă.

Jucătoarea de tenis a fost anunțată că a picat testul antidoping de la US Open și a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului. Românca a anunțat că va lupta pentru a demonstra că nu este vinovată.

Citește și: Cum arată Simona Halep după operația la nas. Sportiva este de nerecunoscut

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: cel pentru adevăr. Am fost anunțată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, veste care a devenit cel mai mare șoc al vieții mele. De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut prin minte nici măcar o dată, pentru că este total împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată. Să fiu pusă în fața unei asemenea situații nedrepte mă face să mă simt complet confuză și trădată. O să lupt până la capăt să demonstrez că nu am luat niciodată în mod conștient vreo substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. Nu este vorba despre titluri sau despre bani. Este vorba despre onoare și despre povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep pe rețelele sociale.

Roxadustatul este o substanță găsită în medicamentul Evrenzo, utilizat la adulți pentru tratarea simptomelor anemiei (număr mic deglobule roșii) cauzate de insuficiență renală cronică (diminuarea progresivă, pe termen lung, a capacității rinichilor de a funcționa bine). Evrenzo conține substanța activă roxadustat.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite