Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Simona Halep a ajuns la spital. Sportiva a fost supusă unei intervenții chirurgicale

Simona Halep a ajuns la spital/ Twitter Simona Halep
Simona Halep a ajuns la spital/ Twitter Simona Halep

Simona Halep a ajuns la spital. Fanii celebrei sportive au fost îngrijorați după ce au văzut o fotografie cu aceasta aflându-se pe patul unui clinici. Simona a fost supusă unei intervenții chirurgicale

Ultima postare a Simonei Halep, publicată pe contul său de Twitter, i-a speriat pe fanii acesteia. Sportiva s-a fotografiat stând pe un pat de spital. Din primele informații, se pare că aceasta nu a pățit nimic grav, ci a profitat de ocazie pentru a efectua o operație estetică.

„Salut băieți, am un mesaj important pentru voi. Ne vedem curând pe terenul de tenis”, este mesajul transmis de Simona Halep pe Twitter.

Citește și: Ce decizie a luat Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc. Sportiva are nevoie de o pauză

Simona Halep se confrunta de mult timp cu problemele nazale, astfel că aceasta și-a făcut curaj și s-a lăsat pradă bisturiului. Sportiva a fost operată de un medic român și se află în recuperare.

„Salut! După cum unii poate știați, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutățit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutățeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenție chirurgicală. Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenție estetică. De asemenea, vreau să mulțumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic.Ne revedem curând pe terenul de tenis!”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Sportiva româncă și afaceristul au decis să meargă pe drumuri separate, de comun acord, la mai puțin de un an de când au făcut cununia civilă. Aceștia au oficializat despărțirea la notariat, săptămâna trecută, iar apoi fiecare dintre cei doi și-a văzut de viața lui. Decizia a fost luată de comun acord, fără scandal, iar aceștia nu vor împărți nimic, pentru că au stabilit încă de la început că, în cazul despărțirii, fiecare va pleca din relație așa cum a intrat.

Citește și: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de când s-au căsătorit. Care este motivul despărțirii

Deși inițial cei doi păreau să fie suflete pereche, aceștia au decis că este mai bine pentru amândoi să meargă pe drumuri separate. Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc divorțează ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera sportivei.

Mai mult, părinții campioanei ar fi insistat ca aceștia să-și mai dea o șansă, motiv pentru care au mers într-o vacanța vara aceasta în Grecia. Nici peisajele exotice nu au salvat relația celor doi, astfel că, aceștia au clarificat lucrurile, hotărând să se despartă definitiv.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite