Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ce decizie a luat Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc. Sportiva are nevoie de o pauză

Simona Halep/ Foto: Instagram
Simona Halep/ Foto: Instagram

Simona Halep trece printr-o perioadă solicitantă, după eliminarea de la US Open și divorțul de Toni Iuruc. Sportiva are nevoie de o pauză, astfel că a luat o decizie șocantă în urma ultimelor evenimente din viața ei.

Simona Halep vrea să plece din țară

Simona Halep și Ioni Iuruc au divorțat la nici un an de la cununia civilă. În urma acestei decizii, campioana noastră nu a făcut nicio declarație, însă aceasta ar avea în plan să se mute din România. Cucerită de Coasta de Azur, sportiva are ca destinație Nisa, după ce și-a petrecut mult timp în această parte a Franței vara aceasta, potrivit Orange Sport. Și nu ne miră deloc, mai ales că dezamăgirea de la US Open și ruptura din relație au solicitat-o extrem de mult pe Simona.

Simona a fost văzută de multe ori în Franța, de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Antrenorul deține acolo cea mai mare bază de antrenament din Europa, astfel că va fi un moment prielnic pentru sportivă să-și revină după divorțul de Toni Iuruc, anunțat de ProSport.

Citește și: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de când s-au căsătorit. Care este motivul despărțirii

Pe plan sportiv, Simona Halep are un singur obiectiv concret pentru finalul anului 2022, calificarea la Turneul Campioanelor. Ediția din 2022 a Turneului Campioanelor are loc în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie, la Fort Worth, în Statele Unite ale Americii. În ciuda eliminării premature de la US Open, Simona Halep rămâne în cărți pentru calificare.

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

Imediat după ce s-a aflat că cei doi vor divorța, Toni Iuruc a confirmat public despărțirea dintre el și Simona Halep, după un an de mariaj. „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Toni Iuruc, în vârstă de 43 de ani, este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. Acesta s-ar fi despărțit repede de prima sa soție, Arina, de profesie model, cu care are și un copil. Lucrurile nu au stat mai bine nici cu a doua soție, Liana, de care s-ar fi despărțit cu doar câteva luni înainte de a deveni iubitul Simonei Halep. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018, la Mamaia, după o relație de aproximativ doi ani.

Citește și: Roland Garros. Tenis cu nervi, în ploaie și vânt

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil într-un cadru privat în staţiunea Mamaia. Ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Constanța, Vergil Chiţac. A avut alături câteva sute de invitaţi, printre aceştia numărându-se fostul tenisman Ilie Năstase, dar și foștii fotbalişti Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite