Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Prima reacție a lui Patrick Mouratoglou, după suspendarea Simonei Halep. Antrenorul sportivei a rupt tăcerea

Patrick Mouratoglou
Patrick Mouratoglou

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a reacționat public pentru prima dată, la patru zile după ce jucătoarea de tenis a anunțat că a fost depistată pozitiv la Roxadustat în timpul US Open 2022.

„Vreau să vă spun prin ce şoc a trecut echipa noastră din momentul în care a Simona a fost anunțată că a fost testată pozitiv la US Open. În cei aproape 30 de ani de muncă, în care am lucrat cu sute de sportivi profesionişti, nu m-am confruntat niciodată cu o astfel de situaţie. Sunt recunoscător că atât de mulţi oameni din lumea tenisului, care au lucrat cu Simona sau o cunosc personal de mai mulţi ani, și-au deschis gurile și au vorbit. Vreau să le mulțumesc oamenilor care au reacţionat vocal într-un moment atât de important pentru Simona.

Citește și: Câți bani a pierdut Simona Halep din cauza suspendării de dopaj. Sportiva a pierdut multe contracte

Cuvintele lor transmit un mesaj atât de puternic. Din momentul în care Simona a fost testată pozitiv, săptămâna trecută, am ales să îmi păstrez tăcerea. Prioritatea mea a fost să îmi consum zilnic energia pentru a o ajuta şi a o susţine în a-şi dovedi nevinovăţia. Din moment ce o ştiu atât de bine pe Simona, pot să vă asigur că este un model de integritate. Este total împotriva oricărei forme de dopaj şi știu că niciodată nu i-a trecut prin cap să ia vreo substanţă interzisă. Am încredere totală în ea!”, a spus antrenorul pe contul lui de Instagram.