Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Leo Messi, fotografie virală înainte de Campionatul Mondial din QATAR 2022

Cristiano Ronaldo și Leo Messi/ Foto: Instagram
Cristiano Ronaldo și Leo Messi/ Foto: Instagram

Cristiano Ronaldo și Leo Messi au distribuit o fotografie pe conturile lor de socializare, care a devenit virală. Cei doi apar pentru prima dată împreună într-o campanie de publicitate, jucând o partidă de șah, prin care promovează brandul Louis Vuitton.

Ronaldo și Messi, unii dintre cei mai premiați fotbaliști la nivel mondial, au adunat, în mai puțin de 24 de ore, peste 30 de milioane de aprecieri la fotografie. „Victoria este o stare de spirit”, este mesajul care însoțește fotografia.

Citește și: Suporterii din Ecuador i-au oripilat pe arabi la pauza meciului cu Qatar. Ce au scandat aceștia

Imaginea, realizată de fotografa Annie Leibovitz, reprezintă un parteneriat plătit, iar tabla de șah pe care cei doi se joacă este plasată pe o geantă de voiaj a brandului Louis Vuitton, relatează euronews.ro. Aceeași fotografă a surprins în 2010 legendele fotbalului: pe Diego Maradona, Pele și Zinedine Zidane, într-o altă campanie publicitară a brandului de lux.

Cristiano Ronaldo, cea mai urmărită persoană de pe Instagram

Cristiano Ronaldo deține al doilea cel mai urmărit cont de pe platforma de socializare (aproape 500 de milioane de urmăritori), poziția întâi fiind ocupată chiar de contul companiei Instagram, cu aproximativ 570 de milioane de urmăritori. În topul celor mai urmăriți pe Instagram, locul al treilea este ocupat de Leo Messi, cu 375 de milioane de persoane abonate la contul său.

Citește și: Cristiano Ronaldo, nemulțumit de antrenorul Ten Hag. Reacția sportivului a devenit virală

Echipele celor doi fotbaliști Argentina și Portugalia s-ar putea întâlni în rundele eliminatorii, dacă ambele trec de faza grupelor. Portugalia este în grupa H, alături de Ghana, Uruguay, Coreea de Sud, iar Argentina va întâlni în grupa C Arabia Saudită, Mexic și Polonia.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite