Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ziua înveselirii persoanelor morocănoase. Cum să-i faci să zâmbească chiar și pe cei mai puțin fericiți

Ziua înveselirii persoanelor morocănoase. Cum să-i faci să zâmbească chiar și pe cei mai puțin fericiți/ Freepik
Ziua înveselirii persoanelor morocănoase. Cum să-i faci să zâmbească chiar și pe cei mai puțin fericiți/ Freepik

Ai făcut o favoare cuiva astăzi? Dacă nu, atunci este probabil că nimeni nu ți-a spus că a fost Ziua înveselirii persoanelor morocănoase, deoarece a face unei persoane o favoare este cel mai plăcut lucru. Cu toții cunoaștem anumite persoane, la un moment dat, în viața noastră și este foarte probabil că am avut faze de a fi noi înșine morocănoși.

Uneori o altă persoană care ne face ziua mai veselă este ultima, dar alteori o favoare de la cineva, fie că este un prieten apropiat sau un străin la întâmplare, este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne scoate din criza noastră. Desigur, s-ar putea să nu existe nici o răscumpărare pentru vecinul morocănos care urăște câinele vostru, cutia poștală, și modul în care mașina de tuns iarba sună, dar și culoarea casei voastre. Și… Ei bine, ați obținut punctul. Chiar dacă ai acea stare pentru un vecin, a-i face o favoare într-un mod bine intenționat nu ar merge rău în Ziua Națională a înveselirii persoanelor morocănoase, potrivit Dayoftheyear.

Istoria Zilei Naționale a înveselirii persoanelor morocănoase

Această zi ar fi putut fi copilul creierului Big Bird, într-o încercare de a-l scoate pe Oscar Grouch din spiritul său cârtitor continuu, sau poate că a fost inițiativa secretă a unui morocănos care vrea, în secret, ca oamenii să facă lucruri frumoase pentru ei, în ciuda exteriorului lor ciudat. Această zi se sărbătorește pe data de 16 februarie a fiecărui an.

Citește și: VIDEO Un pui de urs a fost filmat pe străzile din Sibiu. Cetățenii au primit mesaje RO-Alert

Orice ar fi, „morocănos” a fost un personaj stereotip de când au fost inventate caracterele stereotipe. Chiar și piesele antice grecești prezintă un arhetip de caracter al grupurilor pentru a-i amuza pe aceia dintre noi care au un simț al umorului și nu sunt resemnați unei sorți a morocănosului.

Cum să celebrezi această zi?

În funcție de natura mormăiturilor din viața ta, ar putea fi posibil ca observarea Zilei Naționale a înveselirii persoanelor morocănoase să nu fie deloc o corvoadă pentru tine. Cu toate acestea, chiar dacă morocănosul din cabina de lângă a ta este nesuferit de urât, oferă-i o Zi Națională a înveselirii persoanelor morocănoase, care încă este o ocazie excelentă de a-i surprinde cu o favoare de o anumită descriere, fie că este vorba de un act remarcabil de bunătate sau doar un zâmbet și un răspuns bun la unul dintre comentariile lor cinice, potrivit Dayoftheyear.

Chiar și cea mai proastă stare de spirit poate fi îmbunătățită printr-un cuvânt sau o acțiune bună, și indiferent, dacă vă simțiți sau nu vă dați seama să faceți o favoare pentru o persoană morocănoasă este tema Zilei Naționale a înveselirii persoanelor morocănoase de a face unui grup o favoare. Poate că vecinul morocănos de peste stradă nu este cu adevărat o ființă umană teribilă și este, de fapt, doar singur. Un zâmbet și o undă ar putea face ca strălucirea să cadă de pe fața lor și să fie înlocuită de un zâmbet reciproc, chiar dacă doar pentru un moment.

Citește și: Ziua Internațională a facerii de prieteni. De ce este important să ai prieteni în viața ta

Dacă nu ești dispus să ajungi la un morocănos, sau pur și simplu nu știi un morocănos (norocos tu) decât Ziua Națională a înveselirii persoanelor morocănoase poate fi doar scuza de care ai nevoie pentru a sta pe canapea și a activa episodul tău preferat de Sesame Street (știm că ai unul) și bucură-te de momente emoționante cu morocănoși. Alternativ, dacă poți să te pui să dormi cu filmele de Crăciun, fără să devii tu însuți morocănos, atunci, aspecte de clasici, precum o colindă de Crăciun sau Grinch care a furat Crăciunul, s-ar putea dovedi a fi chiar pe aleea ta.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite