Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Un taxi s-a răsturnat pe șinele de tramvai în centrul Bucureștiului. Clientul a ajuns la spital

Un taxi s-a răsturnat pe șinele de tramvai în centrul Bucureștiului
Un taxi s-a răsturnat pe șinele de tramvai în centrul Bucureștiului

Accidentul s-a produs, marți, pe Strada Vasile Lascăr din București, în stația Maria Rosetti, pe sensul către Strada Viitorului, după ce două mașini s-au izbit. În urma impactului puternic, una dintre mașini, un taxi, s-a răsturnat pe șinele de tramvai, fiind necesară intervenția pompierilor.

La momentului accidentului, în taxi se afla și un pasager. Clientul a fost rănit ușor și a fost transportat la Spitalul Floreasca, conform celor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Citește și: Alertă de incendiu la BCR. Clădirea a fost evacuată după ce a început să iasă fum

Traficul tramvaielor pe sensul Sfânta Vineri către Șoseaua Pipera a fost restricționat. „Liniile 5 și 16 – blocate pe Str. Vasile Lascăr, în stația Maria Rosetti, pe sensul spre Str. Viitorului. Cauza: eveniment de circulație terți. Au fost deja începute manevrele de deviere a traficului pentru transportul public de suprafață”, a anunțat STB SA Clienți, potrivit Antena 3.

Citește și: Vreme exagerat de caldă în București. Câte grade s-au înregistrat astăzi în Capitală

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatele au fost negative. La locul incidentului au intervenit echipaje din cadrul Brigăzii Rutiere București, o ambulanță și o mașină de pompieri.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite