Warning: Undefined array key "options" in /home/r100535nara/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Alertă de incendiu la BCR
ADVERTISEMENT

Alertă de incendiu la BCR. Clădirea a fost evacuată după ce a început să iasă fum

Alertă de incendiu la BCR
Alertă de incendiu la BCR

Mai multe autospeciale de pompieri au intervenit marți, în jurul orei 11.00, la sediul Băncii Naționale a României din centrul Bucureștiului după ce au fost alertate prin 112 ca a început să iasă fum de la un generator, anunță și ISU București-Ilfov.

Citește și: Ce trebuie să conţină rucsacul de urgenţă în caz de cutremur. Reguli de supraviețuire

Pompierii care au intervenit au văzut însă că nu este vorba de niciun incendiu. Fumul a ieșit de la un generator care a fost pornit după o pană de curent. Din informații transmise de Libertatea, în zona unde se află sediul BNR au loc lucrări, iar ca urmare a acestora a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică, moment în care au intrat în funcțiune generatoarele BNR.

Citește și: Orarul exercițiilor de cutremur, incendiu și inundație în fiecare școală, pe județe. Când au loc simulările și ce reguli trebuie să respecte copiii

Unul dintre acestea a început să scoată fum, ceea ce a provocat temeri că este un incendiu. Angajații BNR au alertat pompierii la 112 și au evacuat clădirea. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite