Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Un român a adormit sub folie pe rândul de sparanghel. Utilajul care recolta l-a lovit în plin

Un român a adormit sub folie pe rândul de sparanghel/ Libertatea
Un român a adormit sub folie pe rândul de sparanghel/ Libertatea

Luni, un muncitor a fost grav rănit într-un câmp de sparanghel, în timpul pauzei de masă. Bărbatul, un român angajat sezonier, a fost lovit în plin de mașina de recoltat, relatează portalul de știri Nord Bayern.

Citește și: De ce nu ar trebui să mănânci niciodată sparanghel pe căldură. Smoothie-urile sunt la fel de periculoase

După cum a raportat Inspectoratul de Poliție din Diepholz, un accident grav la locul de muncă a avut loc în jurul orei 13:20, într-un câmp de sparanghel de pe Schwarmer Mühlenweg. Muncitorii din câmp erau în pauza de masă. Un bărbat s-a întins în mijlocul câmpului, neobservat, sub o folie de sparanghel, să se odihnească la adăpost de vânt.

Citește și: Hidratarea te poate ajuta să trăiești mai mult, conform studiilor. Cum poți să-ți menții organismul hidratat pe tot parcursul zilei?

Un alt muncitor care își terminase deja pauza și-a continuat treaba și a condus mașina secerătoare peste rândul de sparanghel unde colegul său tragea un pui de somn. Românul în vârstă de 51 de ani a suferit răni grave, dar care nu-i pun viața în pericol. O ambulanță l-a tratat pe bărbat și l-a dus la spital pentru continuarea îngrijirilor.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite