Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Scrisoarea emoționantă a unui copil din România pentru Moș Crăciun. A devenit virală în mediul online: „Te rog, dacă poți…”

Scrisoarea emoționantă a unui copil din România pentru Moș Crăciun
Scrisoarea emoționantă a unui copil din România pentru Moș Crăciun

Scrisoarea emoționantă a unui copil din România pentru Moș Crăciun. De Crăciun, cei mici sunt nerăbdători să îi trimită scrisori lui Moș Crăciun. În timp ce unii își doresc fel și fel de jucării și dulciuri, sunt și copii care își doresc lucruri simple pentru mulți dintre noi. Un băiat din România i-a scris lui Moș Crăciun o scrisoare emoționantă, care a devenit virală în mediul online.

Scrisoarea emoționantă a unui copil din România pentru Moș Crăciun. Un copil din România i-a cerut lui Moș Crăciun un cadou total neașteptat. Alex, elev în clasa a doua, locuiește în mediul rural, unde nu are parte de toate oportunitățile multor copii din ziua de azi. Acesta i-a scris lui Moș Crăciun o scrisoare aparte.

Citește și: Mesaje de Sfântul Nicolae. Urări și felicitări pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

Alex a scris într-o scrisoare câteva rânduri pentru Moș Crăciun. Copilul i-a cerut lui Moș Crăciun să îi aducă trei pachete de biscuiți, impresionând o țară întreagă. „Dragă Moș Crăciun, mă numesc Alex și sunt în clasa a II-a. Te rog, dacă poți, să îmi aduci 3 pachete de biscuiți„., au fost cuvintele acestuia.

Scrisoarea lui a devenit virală și a făcut înconjurul internetului. Cei mai mulți dintre internauți s-au declarat emoționați de cuvintele lui Alex. Din păcate, într-o Românie dezvoltate încă mai există copii care trăiesc în sărăcie și au dorințe simple pentru unii, dar semnificante pentru alții.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae. Cum se sărbătorește în România față de restul lumii

Dincolo de lipsuri, mulți copii trăiesc cu speranța că Moș Crăciun le va îndeplini dorințele. Sunt numeroase ONG-uri în România care se ocupă de campanii de ajutorare. Chiar și așa, copiii din medii defavorizate nu primesc garanția unei vieți decente și normale.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite