ADVERTISEMENT

Mesaje de Sfântul Nicolae. Urări și felicitări pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje de Sfântul Nicolae
Mesaje de Sfântul Nicolae

Mesaje de Sfântul Nicolae. Sărbătorea Sfântului Nicolae este una dintre cele mai importante sărbători, în special pentru copii. De Moș Nicoale, copiii așteaptă să primească cadouri, în timp ce alții sunt felicitați de ziua lor de nume. Moș Nicolae este ocrotitorul copiilor,dar și a adulților.

Copiii îl sărbătoresc pe Moș Nicolae în fiecare an, în data de 6 decembrie. În această zi sunt felicitați și cei care poartă numele Sfântului Nicolae. Dacă nu mai ai idei de mesaje, noi îți venim în ajutor! Iată câteva mesaje de Sfântul Nicolae!

Mesaje de Sfântul Nicolae

„La Mulți Ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!”

„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit”!

„Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tauîncă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!”

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate și fericire și ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae. Cum se sărbătorește în România față de restul lumii

Cele mai haioase mesaje de Sfântul Nicolae

„L-am trimis aseară pe moș la tine, să-ți sufle în ureche fericirea…. şi numai alături de mine o vei avea, pentru că așa era pachetul complet!”

„Moșuleț, dacă las mai multe ghete primesc mai mulți bani?”

„Surpriză! Anul acesta Moș Nicolae nu ţi-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur, ce așteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald.”

„Chiar trebuie să-ţi pregătești ghetuțele, acum nu mai ai nicio scuză!”

„Moș Nicolae să iți umple cizmulițele doar cu bucurii, noroc şi succese!”

„Dacă tu ai încăpea într-o ghetuță şi copilașul nostru scump în altă ghetuță, tot ce aş avea nevoie pe lumea asta ar fi o pereche de ghetuțe… Vă iubesc!”

„Moșul m-a lăsat în ghetele tale. Crezi în dragostea la prima vedere sau trebuie să plec și să mă găsești sub brad?”

„Nicule, pregătește berea, vinul și țuica. Suntem pe drum, venim spre tine. E prea târziu să stingi lumina și televizorul, deja suntem în fața blocului/casei! La mulți ani, Nicule!”

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite