Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Mitică Popescu, internat la Spitalul de Urgență Floreasca. Care este starea de sănătate a actorului în vârstă de 86 de ani

Mitică Popescu
Mitică Popescu

Mitică Popescu este internat de ieri la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în cadrul secției Cardiologie. Purtătorul de cuvânt al spitalului a confirmat acest lucru.

La cei 86 de ani ai săi, Mitică Popescu a ajuns ieri să fie internat Spitalul de Urgenţă Floreasca. Se pare că acesta ar avea probleme la inimă, deoarece se află în cadrul secției de Cardiologie a spitalului. Totuși, actorul nu vrea să facă publice informațiile despre starea sa de sănătate, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Medicul Bogdan Opriţa.

Citește și: Grupa de sânge poate crește probabilitatea apariției unui accident vascular cerebral, atenționează studiile – ești în pericol?

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat Bogdan Opriţa.

Mitică Popescu a ajuns la spital la doar două săptămâni după ce a împlinit, pe 2 decembrie, venerabila vârstă de 86 de ani.

Mitică Popescu trăia în frig în propria casă

Înainte de acest eveniment, Mitică Popescu a vorbit despre viața sa și a mărturisit că, având în vedere facturile la energie, preferă să facă economie în această perioadă. El a spus că preferă să mai pună o haină pentru a face economie, chiar dacă face frigul în casă în plină iarnă.

Actorul a luat această decizie chiar dacă are o pensie relativ decentă după cei 50 de ani de activitate. De asemenea, el își rotunjește veniturile și din colaborarea sa cu postul TVR 2, acolo unde este gazda emisiunii de reportaje „D-ale lui Mitică!”.

Citește și: Hormonul iubirii poate preveni infarctul. Cum te ajută acesta la regenerarea celulelor inimii

„Eu nu am calorifere, am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc, aștept factura. Ca să mă mai încălzesc, mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig”, spunea Mitică Popescu, pentru impact.ro, cu doar o săptămână înainte de a fi internat la Cardiologie.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite