Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Mesaje și urări de Crăciun. Ce felicitări să le trimiți familiei și prietenilor

Mesaje și urări de Crăciun/ Freepik
Mesaje și urări de Crăciun/ Freepik

Suntem în pragul Crăciunului, iar cu ocazia acestei perioade, fiecare dintre noi ne dorim să ne încântăm rudele sau persoanele dragi nouă, cu niște mesaje și urări demne de această sărbătoare. Fapt pentru care, pe internet, apar foarte multe mesaje și urări de Crăciun, doar că, e nevoie să fim selectivi și cu acestea, deoarece unele dintre ele nu sunt tocmai potrivite.

De aceea, ți-am pregătit o listă cu cele mai populare și mai uzuale mesaje și urări, cu care sigur nu vei da greș.

Mesaje și urări generale de Crăciun

„E sărbătoare! Bucură-te de pace și lumină alături de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire.”

„Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranță și iubire. Să primiți cele mai dorite și neașteptate cadouri, voi și cei apropiați.”

Citește și: Colinde tradiționale de Crăciun. Lista melodiilor pe care să le asculți de sărbători

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Sfintele sărbători cu masa bogată și sufletul curat!”

„Fie ca bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să vă însoțească pe tot parcursul vieții!”

„Fie ca în perioada sărbătorilor să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!”

„Dragostea înseamnă spiritul sărbătorilor! Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Să îl sărbătorim astăzi!”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să coboare asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate! Sărbători Fericite!”

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite!”

Citește și: De ce nu are Moș Crăciun copii? Legenda celui mai iubit personaj din copilărie

„În această noapte, uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul și trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi și o să te simți împăcat.”

„În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ți inima şi primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi viețile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

„Moș Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mânușă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc, să vă umple de noroc!”

„Sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.”

”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și căldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

Citește și: Ziua Internațională a Cozonacului. Istoria celui mai popular desert de Crăciun

„Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile și retrăiește miracolul nopții de Crăciun!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

„Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

„Trăiește în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfințenia de altă dată…”

„Învață să culegi din fiecare Crăciun, sfințenie, bucurie, lumina pe care să o împarți tot anul cu cei dragi!”

„Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învață să visezi, pășește dincolo de real, Crăciunul face minuni!”

„Moșul vine cam tiptil, niciodată nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă, fericire, bucurie, sănătate pe vecie! CRĂCIUN FERICIT!!”

Te-ar putea interesa și