Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a semnat în cartea de condoleanţe deschisă după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Klaus Iohannis/ Foto: Instagram
Klaus Iohannis/ Foto: Instagram

Ambasada Marii Britanii din Bucureşti a deschis o Carte de condoleanţe online, dar şi în format fizic la reședința din Strada Armindenului din Capitală, în urma morții Reginei Elisabeta a II-a. Președintele Klaus Iohannis a fost unul dintre cei care au semnat în cartea de condoleanţe.

Anunțul că președintele României, Klaus Iohannis va semna în cartea de condoleanţe, deschisă la reședința din Strada Armindenului din Bucureşti, a fost făcut de Administraţia Prezidențială. În urmă cu puțin timp, Klaus Iohannis a confirmat acest lucru printr-o fotografie postată pe contul său de Instagram.

Citește și: Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a și cine o va moșteni

„În aceste momente de profundă tristețe, România este alături de poporul britanic și de Familia Regală, împărtășim această durere și aducem un pios omagiu memoriei Majestății Sale. Moștenirea Sa va dăinui în inimile și sufletele noastre!”, a scris Klaus Iohannis la descrierea fotografiei postate pe contul său de pe rețeaua de socializare, acolo unde îi ține pe cetățeni la curent cu activitățile sale.

Klaus Iohannis, mesaj emoționant după moartea Reginei

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis joi, un mesaj emoționant de condoleanțe, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Șeful statului a afirmat că domnia monarhului britanic reprezintă „un simbol excepțional al loialității şi al angajamentului faţă de serviciul public”.

Citește și: Patriarhul Daniel, mesaj la moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Majestatea Sa a fost un prieten constant al poporului român”

„Condoleanțe din suflet la trecerea în neființă a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Domnia Majestății sale, care s-a întins pe șapte decenii, a modelat istoria modernă și este un simbol excepțional de loialitate și angajament în serviciul public. Românii sunt alături de poporul britanic și de Familia Regală”, a scris șeful statului pe Twitter.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite