Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cum poți transforma o lumânare în cadoul perfect

Cum poți transforma o lumânare în cadoul perfect/ Unsplash
Cum poți transforma o lumânare în cadoul perfect/ Unsplash

Găsirea cadoului perfect pentru o persoană dragă, poate fi o sarcină destul de dificilă. E nevoie de foarte mult timp și de imaginație pentru a te prezenta cu un cadou potrivit sau pe placul persoanei sărbătorite.

Unul dintre cadourile, pe care le putem numi universale, este o lumânare parfumată. Mai jos, am pregătit câteva argumente care să susțină ideea de un cadou perfect.

Un cadou unisex

Orice lumânare parfumată este un cadou unisex, care merge de minune, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Fie că preferați aromele florale, cele lemnoase, pământoase sau cele citrice, unul dintre aceste parfumuri puternice te poate atrage. Pentru bărbați puteți opta pentru parfumuri de genul celor oud sau mosc, iar pentru femei pentru cele de tipul celor vanilie și trandafir.

Citește și: Cum au devenit lumânările cea mai adorată decorațiune de casă, în secolul 21

Mirosul de lungă durată

Lumânarea parfumată de bună calitate, care este aprinsă de o perioadă de timp mai îndelungată, va continua să emită un miros extrem de plăcut. Din momentul în care sunt aprinse, acestea vor oferi multe ore de parfum. Cine nu și-ar dori un cadou pe care să-l poată folosi mai mult timp?

Accesibilitate ca preț

Aceste lumânări oferă lux la un preț mult mai mic. Pot fi o alegere uimitoare, de fiecare dată când aveți un buget mai limitat, dar doriți să-i faceți cuiva un cadou de neuitat. Lumânările parfumate creează și o atmosferă caldă și confortabilă, fără vreun cost exagerat.

Decorațiune splendidă

Acest tip de lumânări au capacitatea de a oferi foarte multă estetică casei dumneavoastră. Cele cu borcanele lor frumoase și cu eliberarea de parfum într-o anume cameră, oferă un punct vizual elegant, chiar dacă e vorba de iluminat sau nu. Prin alegerea lor, poți da viață spațiului tău, poți seta ambianța cu strălucirea lor sau a mirosului pe care îl evocă.

Citește și: Cum îți poate influența starea de spirit parfumul lumânărilor

Energia pozitivă

Mirosul pe care îl evocă este strâns legat de memoria și de emoțiile noastre. Tot lumânările, stimulează starea ta de spirit, declanșează receptorii din creier, care sunt responsabili de a ne face să ne simțim bine.
Aprindeți o lumânare pe timp de rutina nopții sau când vă savurați cafeaua dimineții, și țineți-vă telefonul la distanță pentru a vă putea concentra cu adevărat asupra mirosului lumânărilor.
Mai puteți testa aceste lumânări și când vă adunați cu prietenii pe timp de noapte, ca să vizionați un film sau petreceți niște clipe minunate alături de cei dragi vouă.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite