Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ce făcea Elon Musk în timp ce românii îl căutau prin Brașov. Miliardarul a sărbătorit Halloween-ul în mare stil

Ce făcea Elon Musk în timp ce românii îl căutau prin Brașov
Ce făcea Elon Musk în timp ce românii îl căutau prin Brașov

Numele lui Elon Musk a fost pe buzele tuturor românilor în ultimele zile, asta pentru că au apărut informații cum că multimiliardarul ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere de Halloween. Se pare totuși că acesta nu a ajuns deloc în România, ba mai mult, omul de afaceri se distra la o petrecere de Halloween în New York, în timp ce românii îl cautau prin Brașov.

Actualul CEO al Twitter s-a distrat pe cinste la petrecerea de Halloween, organizată anual de Heidi Klum în New York, unde a purtat un costum uimitor, format dintr-o armură din piele, care costă nici mai mult, nici mai puțin de 7,500 de dolari.

Citește și: Elon Musk este oficial proprietarul Twitter. Miliardarul a făcut deja primele concedieri

Directorul executiv al companiilor Tesla și Space X a publicat primele imagini de la petrecerea de Halloween, acesta fiind însoțit de mama sa. „Halloween alături de mama mea”, este mesajul care însoțește fotografia în care Elon Musk apare costumat.

Apariția lui Elon Musk la New York vine după ce sâmbătă, în presa din România, s-a zvonit că multimiliardarul ar organiza o petrecere la Castelul Bran. Publicația Mediaflux a fost cea care a oferit primele informații cu privire la faptul că Elon Musk a închiriat Castelul Bran împreună cu prietenii lui din Silicon Valley și nume importante din industria entertainment. Vestea a circulat rapid, iar restul instituțiilor de media au încercat să afle dacă această informație este adevărată, obținând confirmări de la organizatori că noul patron al Twitter va venit în țară.

Citește și: Elon Musk, o nouă idee de afacere care i-a adus câștiguri de 1 milion de dolari. Produsul pe care acesta l-a vândut în câteva ore

La petrecerea de duminică seara s-a aflat că Elon Musk nu a fost prezent la Castelul Brand și nici actrița Angelina Jolie, așa cum s-a speculat inițial.

Te-ar putea interesa și