Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani. Actorul se afla la Terapie Intensivă

Alexandru Arșinel/ capital.ro
Alexandru Arșinel/ capital.ro

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani. Actorul se afla la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală, la secția de Terapie Intensivă.

Celebrul actor se confrunta cu leziuni de decubit, o afecțiune specifică celor care stau mult la pat. Inițial, actorul a fost internat în secția de chirurgie plastică, ulterior fiind mutat pe ATI.

În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Conducere Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească

 a transmis conducerea spitalului

Citește și: Aplicația care detectează dacă ai Covid, folosindu-ți doar vocea: „E mai precisă decât testul Antigen”

„Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, a transmis Spitalul Universitar în momentul când s-a aflat că marele actor a fost internat.

Citește și: Erorile colosale ale medicinei. Lobotomia, procedura care distruge ființa umană, dar care a fost recompensată cu Premiul Nobel

Luna trecută, actorul a fost internat la Institutul Clinic Funeni, tot în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate. De asemenea, anul trecut a fost operat pe inimă iar în urmă cu nouă ani a făcut un transplant renal. Acesta avea, de asemenea, diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite