ADVERTISEMENT

Prognoză meteo weekend 12-13 noiembrie 2022. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade

Prognoză meteo weekend 12-13 noiembrie 2022/ Freepik
Prognoză meteo weekend 12-13 noiembrie 2022/ Freepik

Prognoză meteo weekend 12-13 noiembrie 2022. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în regiunile sudice, unde pe alocuri va ploua slab sau va burnița.

Prognoză meteo weekend 12-13 noiembrie 2022 în țară

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade, mai scăzute în depresiuni. Cu precădere dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief local se va forma ceață, potrivit stirimeteo.com.

Citește și: Cum va fi vremea în luna noiembrie. Temperaturile sunt peste nivelul normal al acestei perioade în ultima lună de toamnă

Prognoză meteo weekend 12-13 noiembrie 2022 în București

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 13 – 15 grade, iar cea minimă de 3 – 6 grade. Mai ales noaptea vor fi condiţii de ceață.

Sâmbătă dimineața mai apar ceva înnorări, dar e puțin probabil să plouă, apoi se arată soarele și temperatura urcă până la 15 grade. Se mai simte un pic și vântul. Duminică prindem vreme frumoasă și se face mai cald. Se ating 16-17 grade, însă dimineața e posibil să apară ceața.

Citește și: Cum va fi vremea iarna aceasta. Meteorologii au făcut primele estimări cu privire la prognoza meteo

Prognoză meteo weekend 12-13 noiembrie 2022 la munte

Sâmbătă se împrăștie norii și vremea frumoasă cuprinde toată zona montană. Se domolește și vântul, însă dimineața o să fie ceață pe văi și în depresiuni. Ziua de duminică ne aduce soare și vreme bună. Temperaturile cresc ușor și se face mai cald decât ar fi normal la această dată.

Te-ar putea interesa și