Lansare iPhone 13. Când apare iPhone 13 și cum va arăta noul telefon de la Apple

Lansare iPhone 13
Lansare iPhone 13

Fanii Apple sunt entuziasmați să afle când apare iPhone 13, noul model de telefon al companiei. Zvonurile despre lansarea acestui model de iPhone au apărut încă de la finalul anului 2020. Iată cum va arăta noul iPhone 13 și ce funții va avea.

Lansare iPhone 13. Când apare iPhone 13 și cum va arăta noul telefon de la Apple

Compania Apple a dezvăluit deja primele detalii despre noul model de telefon pe care îl pregătește. Potrivit informațiilor lansate de un cunoscut leaker care a obținut detalii de la partenerii Apple, se pare că iPhone 13 va fi lansat în toamna anului 2021. Nicio surpriză până acum, pentru că Apple ne-a obișnuit cu lansarea în această perioadă a noilor lor telefoane, asta pentru că septemebrie este luna în care americanii își pun la vânzare vechile telefoane.

Noul model de iPhone 13 ar putea fi lansat în luna octombrie, doar dacă Apple va mai face unele modificări de ultimă oră pentru modele care să impună o amânare a începerii vânzărilor cu câteva săptămâni. Totuși, e puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, chiar dacă seria iPhone 12 are succes foarte mare, scrie idevice.ro.

“Am obținut informatii mai detaliate din verificările lanțului nostru de aprovizionare pentru versiunile iPhone 13 cu următoarea lansare a iPhone-ului care va ieși din Cupertino la sfârșitul lunii septembrie. Dintr-o perspectivă de timp, credem că lansarea actuală a iPhone 13 este programată pentru a treia săptămână din septembrie, dar ar putea să se extindă la începutul lunii octombrie pe baza modificărilor continue ale modelului de produs”, a precizat leaker-ul.

Lansare iPhone 13

Lansare iPhone 13. Ce modele vor fi lansate și ce funcții va avea noul telefon

Noul model de iPhone va veni cu foarte multe noutăți interesante, însă poate nu în aceeași varietate de modele, având în vedere că iPhone 12 Mini nu are tocmai parte de succes prea mare. Noul iPhone 13 a fost confirmat oficial înainte de a fi lansat de către compania Apple în toamna acestui an, modelele din această serie fiind deja înregistrate la Comisia Economica EurAsiatica, aceasta fiind o obligație pentru orice producător cu câteva luni înainte de a își lansa produsele.

iPhone 13 este înregistrat de către Apple cu modelele A2628, A2630, A2634, A2635, A2640, A2643 si A2645, deci vorbim despre 7 versiuni diferite care urmează să fie puse în vânzare, deși doar 4 sunt cele oficiale pe care compania Apple le va anunța. Aceastea sunt: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max.

Compania Apple ar trebui să revină anul acesta la vechea strategie de lansări, astfel că nu trebuie decât să așteptăm și să vedem care va fi în final planul companiei americane pentru a-și pune în vânzare telefoanele în ritmul pe care îl dorește de fapt.

Te-ar putea interesa și