ADVERTISEMENT

Cum să fii în siguranță la hotel în timp ce călătorești singur. Trucuri împărtășite de un însoțitor de zbor

Cum să fii în siguranță la hotel/ Pexels
Cum să fii în siguranță la hotel/ Pexels

Majoritatea oamenilor consideră că să călătorești este un lucru crucial al existenței noastre. Călătoriile te ajută să scapi de monotonie, să experimentezi lucruri noi și, chiar dacă alegi să călătorești singur sau cu altcineva, acest lucru te va ajuta să te descoperi mai mult.

Călătoriile nu înseamnă doar a face fotografii și a te plimba. Ele te ajută să ieși din zona ta de confort, să cunoști mai mulți oameni și mai multe culturi și să-ți creezi amintiri inedite. Cu toate acestea, înainte de a te îmbarca în noua ta aventură, indiferent dacă mergi în altă țară sau în orașul din apropiere, este esențial să reții câteva trucuri de siguranță care îți vor garanta o ședere liniștită, mai ales dacă alegi să călătorești singur.

Cari Curri, un TikToker cu aproape 30.000 de urmăritori, s-a folosit de platforma de socializare pentru a oferi câteva sfaturi utile atunci când alegi să te cazezi la un hotel. Tânăra este însoțitoare de zbor, astfel că, a vrut să ofere din experiența ei trucuri care te vor ajuta să rămâi în siguranță.

Trucuri care te vor ajuta să fii în siguranță în hotel

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le bifezi atunci călătorești este cazarea. Alege un loc care să ofere condiții confortabile și satisfăcătoare. Un loc în care să te poți odihni după o zi lungă de explorare. O cameră de hotel este, de obicei, una dintre cele mai convenabile opțiuni. Asta pentru că, de cele mai multe ori, este dotată cu toate necesitățile care îți vor completa escapada.

Deși majoritatea hotelurilor au luat numeroase măsuri pentru a se asigura că vizitatorii au un sejur în siguranță, nu strică să ții cont de câteva lucruri.

  1. Verifică întotdeauna dacă ușa este încuiată atât în momentul când pleci din cameră, cât și atunci când ai ajuns la cazare
  2. Ține televizorul aprins cu volumul ridicat pentru a anunța oamenii că este cineva în cameră, chiar dacă ești plecat
  3. Asigură-te că telefonul funcționează
  4. Acoperă vizorul ușii
  5. Asigura-ți încuietoarea cu un șervețel pentru a nu putea fi deschisă
  6. Verifică dacă ferestrele sunt închise în cazul în care ești cazat la parter sau la un etaj inferior
  7. Verifică dacă sistemul de alarmă funcționează și discută cu personalul despre securitate
  8. Plătește întotdeauna cu cardul și nu-ți lăsa bunuri de valoare în cameră atunci când ești plecat
  9. Verifică siguranța în caz de incendiu

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite