Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Top 10 filme pe care să le urmărești într-o zi de toamnă

Top 10 filme pe care să le urmărești într-o zi de toamnă/ Pexels
Top 10 filme pe care să le urmărești într-o zi de toamnă/ Pexels

Dacă nu ești încă hotărât ce fel de filme ar trebui să vizionezi în această toamnă, ei bine, eu îți vin în ajutor cu această minunată listă. De unele, probabil că ai mai auzit și le-ai și vizionat, însă, nu strică niciodată să le mai revezi.

Mesaj pentru tine (1998)

În această comedie romantică, îi avem ca și protagoniști pe Meg Ryan și Tom Hanks, care îi interpretează pe Kathleen Kelly și Joe Fox. Aceștia sunt personajele unei povești de dragoste, care se inițiază în mediul online, însă, ajunge să se complice în viața reală. Joe este cel care deține un lanț de librării și se îndrăgostește de actrița noastră Meg. Ceea ce nu știe Joe, este că, Kelly este proprietara unui magazin pe care compania acestuia încearcă să-l închidă.

Tortilla Soup (2001)

Personajul principal, Martin Naranjo este interpretat de actorul Hector Elizondo. Acesta este un bucătar văduv, care și-a pierdut două simțuri, cel al gustului și al mirosului. Martin locuiește în Los Angeles alături de cele trei fete ale sale, cărora acesta le pregătește cine delicioase. De-a lungul filmului, fiicele vin cu câte un pretendent, iar, apoi, și el cunoaște o femeie divorțată.

Citește și: Evenimente care au loc în România toamna aceasta

Doar tu (1994)

Personajul nostru, Faith, actrița Marisa Tomei, crede în aflarea sufletului pereche. Încă din perioada adolescenței, i s-a comunicat că va ajunge să se mărite cu un bărbat pe nume Damon Bradley. După câțiva ani, aceasta se logodește cu altă persoană, însă, va porni în căutarea lui Damon, înainte de a se căsători.

Fetele vor doar să se distreze (1985)

În această comedie, Sarah Jessica Parker este cea care o joacă pe Janey, o gimnastă, care nu e de acord cu tatăl ei, care o obligă să se mute într-un alt oraș. Prietena nouă, pe care și-o face, Lynne împărtășește aceeași pasiune ca și ea și îi spune acesteia să dea probă pentru o competiție. Problema pornește de la dezacordul tatălui ei față de această competiție.

Nuntă dublă (2010)

Acest film este o comedie romantică, în care ne sunt prezentate cele două surori Deanna Warren (Tia Mowry-Hardrict) și Danielle Warren (Tamera Mowry-Housley), care, în ciuda relației bune pe care o au, vor descoperi că iubesc același bărbat. Pot spune că, acest film îți va aduce zâmbetul pe buze.

Când Harry o întâlnește pe Sally (1989)

Acest film este unul dintre acelea care te va face să nu te plictisești. În rolurile principale, îi întâlnim pe Ryan și Billy Crystal. Această prietenie a lor durează ani de zile, și se întâmplă, ca viața să-i aducă mereu împreună. Se tem de începerea unei relații amoroase pentru a nu strica relația de prietenie pe care o au.

Citește și: Top 6 seriale educaționale. Ce le recomandăm copiilor să vizioneze

Căsătorește-te cu mine (2009)

O editoare de carte (Sandra Bullock), în rolul lui Margaret Tate, ajunge să-l oblige pe asistentul ei, Andrew Paxton (Ryan Reynolds), să joace rolul logodnicului ei. Scopul este de a nu fi ea deportată din Statele Unite în Canada. Situația face ca, cei doi să se apropie din ce în ce mai mult și să ajungă să se îndrăgostească unul de celălalt.

În timp ce tu dormeai (1995)

Tot din categoria filmelor bune de vizionat este și acesta. Lucy este cea care se îndrăgostește de Peter, un bărbat pe care nu îl știe, dar pe care îl vede în fiecare dimineață. Acest Peter este atacat de hoți, iar Lucy este cea care îi va salva viața. În momentul, în care, ajung la spital, aceasta spune că este logodnica lui.

Viața așa cum este ea (2010)

Protagoniștii acestui film sunt Holly Berenson și Eric Messer, care vor lua în custodie, o fetiță, pe micuța Sophie, după ce părinții acesteia mor într-un accident de mașină. Cei doi nu se pot suporta deloc, dar pe parcurs, ajung să se îndrăgostească și să se înțeleagă de dragul micuței lor, formând și o familie.

Toamna la New York (2000)

Este unul dintre cele mai emoționante filme. Cei doi protagoniști, Will și Charlotte, de cum se cunosc, ajung să aibă o atracție reciprocă unul față de celălalt. Însă, după prima întâlnire, aceștia stabilesc că relația dintre ei nu poate merge mai departe. Will nu are nicio problemă cu această decizie, pentru că, nu este obișnuit să aibă relații de lungă durată, iar în acel moment, Charlotte îi spune de afecțiunea de care suferă. După povestea tristă pe care i-o spune Charlotte, Will privește situația dintr-o perspectivă diferită.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite