Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Seriale pe care trebuie să le vezi iarna aceasta

Seriale pe care trebuie să le vezi iarna aceasta/ Freepik
Seriale pe care trebuie să le vezi iarna aceasta/ Freepik

Serialele de Crăciun vor reprezenta întotdeauna un moment plin de farmec și de poveste, mai ales în preajma sărbătorilor. Există foarte multe momente în care gândul tău stă doar la ideea de a mai lua o pauză și de a viziona cât mai multe filme sau seriale de Crăciun.

Dacă îți dorești ca și anul acesta să experimentezi ceva diferit, atunci am pregătit o listă cu seriale noi, toate de sărbători, pe care să le vizionezi când și cum dorești tu.

Home for Christmas

Acesta este un serial care te va face să simți cu adevărat magia sărbătorilor de iarnă. Este filmat într-o locație norvegiană, unde ninge pe tot parcursul anului și este foarte frig. Filmările sunt realizate pe 2 sezoane și prezintă viața unei femei de 30 de ani, care s-a săturat de întrebările familiei sale și de aceleași răspunsuri, așa că, decide să își găsească un partener. Astfel, începe povestea cu găsirea unui pretendent pe care să îl și ducă acasă și să îl și prezinte familiei sale.

Over Christmas

Over Christmas întruchipează o micuță serie nemțească, alcătuită din trei părți, cu un umor nu foarte ușor de digerat, însă cu o poveste prezentată chiar de la început. Personajul din cadrul poveștii este Bastian, fiind interpretat de Luke Mockridge, un tânăr, care află că fratele său se întâlnește pe ascuns cu fosta sa iubită. Pe lângă acest aspect al serialului, află că, și părinții săi îl mint. Cu siguranță îți va plăcea.

Citește și: Filme de Crăciun. Bucură-te de magia sărbătorilor cu cele mai inedite producții

Holiday Secrets

Tot în zona Germaniei rămânem, unde vom asista la o reuniune de familie, dar una care duce tradițiile de Crăciun la un alt nivel. Vom descoperi generații îndepărtate, care nu se simt acasă, care nu mai au ce să-și împărtășească sau care și-au pierdut speranța. Temele predominante vor fi alcoolismul, certurile, demența, dar și o serie de alte drame. Va fi vorba și despre dragoste, regăsire și libertate.

Christmas Flow

Serialul vorbește despre legarea unei relații între o jurnalistă extrem de curioasă și cu un caracter plin de mistere și un rapper faimos. Aceștia sunt cu totul diferiți unul de celălalt, și cu siguranță, nu ar dori să aibă de-a face unul cu altul, doar că, spiritul Crăciunului nu îi evită nici pe cei doi.

Elves

În ceea ce privește serialele de Crăciun, Netflix nu le ocolește nici pe cele din categoria horror, drept urmare, acesta se numără printre cele mai recente propuneri. Este o producție daneză, care prezintă povestea unei familii blocate pe o insulă, unde vacanța lor este terorizată de niște localnici mai micuți, niște elfi, care îi consideră niște intruși. Totul se va transforma, mai apoi, într-o luptă pentru supraviețuire.

Citește și: Când apare sezonul 2 din House of the Dragon. Jon Snow ar putea avea parte de o continuare

How to ruin Christmas

Tumi este acel gen de persoană care spune tot ceea ce gândește. Lasă foarte mult dezastru în urma sa, în special când vine vorba de familia sa. O mare provocare se află la orizont, și anume, reuniunea de Crăciun cu familia sa! Serialul urmează 2 sezoane, care sunt intitulate Funnerals, acolo unde personajele sunt nevoite să îndeplinească o nouă misiune.

Merry Happy Whatever

Matt este o persoană liniștită, care nu ofensează pe nimeni și care abia așteaptă să petreacă cu familia viitoarei sale soții. Spunem viitoare, pentru că acesta urmează să o ceară în căsătorie, iar lucrurile ar fi mult mai ușoare, dacă nu ar exista tatăl fetei în această ecuație. Tatăl fiind de profesie polițist, nu dorește să o vadă pe fiica sa cu acest tânăr. Serialul îi are în distribuție pe Dennis Quaid, Bridgit Mendler, Ashley Tisdale și Adam Rose.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite