Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Filme de Crăciun. Bucură-te de magia sărbătorilor cu cele mai inedite producții

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-11431635/Mariah-Carey-BLOCKED-trademarking-Queen-Christmas-title-festive-singer-Elizabeth-Chan.html / Freepik
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-11431635/Mariah-Carey-BLOCKED-trademarking-Queen-Christmas-title-festive-singer-Elizabeth-Chan.html / Freepik

Suntem conștienți cu toții că, de multe ori, vremea rece de afară ne poate influența starea, ori ne poate face să fim plictisiți, însă vizionarea unui film de Crăciun ne poate binedispune. De cele mai multe ori, ajungem să trăim și noi momentul în același timp cu personajele din cadrul filmului. Dar ce te faci, când nu mai ai habar ce să mai vizionezi?

Lista noastră de filme, cu scop de a te binedispune și de a te introduce în ideea feerică, se află mai jos.
Spor la citit și vizionat!

A Castle for Christmas (Un castel de Crăciun)

Un castel de Crăciun este unul din seria de filme, din categoria comedie romantică. Regizat în anul 2021, de Mary Lambert, filmul a fost lansat pe data de 2 noiembrie, pe Netflix. Povestea vorbește despre o autoare americană, de bestseller-uri, pe nume Sophie, care realizează o călătorie în Scoția pentru a scăpa de scandalul legat de cartea sa. Face o vizită în satul tatălui său, care a muncit ca și îngrijitor la o moșie a unui castel din zonă. Mai departe, firul poveștii prezintă situația Sophiei, în acest sat și cu ce urmează să se confrunte aceasta acolo.

Love Hard – Aroma iubirii

Vorbim aici de un film de comedie romantic, din anul 2021, regizat de Hernan Jimenez și cu textul scris de Danny Mackey și Rebecca Ewing. Filmul îi are ca și protagoniști pe Nina Dobrev, Jimmy O. Yang și Darren Barnet. Tânăra călătorește de Crăciun, în orașul natal al iubitului ei online, însă află că a fost mințită. Love Hard este o producție Wonderland Sound and Vision, iar filmările au avut loc la Vancouver, din luna octombrie până în luna noiembrie 2020.

Citește și: Primele declarații ale regizorului Tim Burton despre serialul „Wednesday”: „Am simţit că a fost scris pentru mine”

A boy called Christmas – Un băiat pe nume Crăciun

Acest film denumit „Un băiat pe nume Crăciun” este un film fantasy britanic, din anul 2021, regizat de către Gil Kenan și cu un scenariu de Ol Parker și Kenan. Filmul este bazat pe cartea cu același nume, din anul 2015, a lui Matt Haig. Lansarea a avut loc pe 26 noiembrie 2021, în Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă, Franța, Germania, dar și China. Filmul a primit o serie de recenzii pozitive, din partea criticilor. Acesta se poate găsi pe Netflix, în topul filmelor de Crăciun.

The Princess Switch 3 – Romancing the Star – Un schimb regal 3

Acesta este un film tot de comedie romantică, realizat de Crăciun, din anul 2021. Regizorul acestuia este Mike Rohl și cu textul scris de Robin Bernheim Burger, bazându-se pe personajele create de Burger și Megan Metzger. Al treilea film din franciza The Princess Switch, le are în distribuție pe Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Suanne Braun, Nick Sagar și Hazel Beatti. Totul începe când o relicvă de Crăciun este furată, iar cele trei prințese se reunesc pentru a-l prinde pe făptaș.

Happiest Season – Cel mai fericit anotimp

Happiest Season este o comedie – dramă romantică, din anul 2020, creat de Clea DuVall, și cu un scenariu scris de DuVall și Mary Holland. Are o distribuție destul de vastă, printre care Kristen Stewart, Mackenzie Davis, Alison Brie, Aubrey Plaza, Dan Levy, Mary Holland, Victor Garber și Mary Steenburgen. Firul povestirii vorbește despre o fată care se luptă cu descoperirea sa față de homosexuali, a părinților săi conservatori, pe când prietena sa o vizitează, de Crăciun. DuVall mărturisește că e vorba de o trăire personală, cu exeperiențele pe care le-a avut și ea cu această etapă din viața sa, dar și cu familia sa.

Citește și: Când apare sezonul 2 din House of the Dragon. Jon Snow ar putea avea parte de o continuare

Office Christmas Party – Super Party – La birou

Vorbim aici de un film de comedie, tot de Crăciun, din anul 2016, realizat de Will Speck și Josh Gordon și cu textul scris de Justin Malen și Laura Solon. Filmul se bazează tot pe o distribuție grandioasă, care îi cuprinde pe Jason Bateman, Olivia Munn, TJ Miller, Jillian Bell, Vanessa Bayer, Courtney B. Vance, Rob Corddry, Kate McKinnon și Jennifer Aniston. Filmul a reușit să fie lansat pe data de 9 decembrie, anul 2016, de către Paramount Pictures. Acest film a încasat 114 milioane de dolari.

Te-ar putea interesa și