Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Seriale cu care merită să pierzi timpul toamna aceasta. Iată ce îți recomandăm

Seriale cu care merită să pierzi timpul toamna aceasta/ Freepik
Seriale cu care merită să pierzi timpul toamna aceasta/ Freepik

Toamna, când vremea ploioasă și mohorâtă își face apariția și nu aveți nimic mai bun de făcut, vă recomand să fiți ochi și urechi la acțiunea unui film sau serial. Fiind un subiect interesant de discuție, am realizat o listă cu cele mai bune seriale de vizionat pe perioada toamnei.

A million little things (prietenie și inimi frânte)

În acest serial, ajung să se reîntâlnească un grup de prieteni, după ce unul dintre aceștia, ilustra o viață perfectă, însă, ajunge să se sinucidă. Acțiunea serialului amestecă mai multe elemente, printre care prieteniile din grupul de adulți, greutatea care se face simțită odată cu jelitul celor morți, dar și marea întrebare, ca această sinucidere să fie o crimă elaborată.

Citește și: Evenimente care au loc în România toamna aceasta

God Friended me

Premisa acestui serial este următoarea: Cum ar fi, dacă Dumnezeu ar avea cont pe Facebook?. Totul se petrece în jurul unui bărbat, care vine dintr-o familie foarte religioasă și care, se face că, are un podcast pentru atei. Întreaga lui viață se întoarce pe dos când o anume persoană, care se autointitulează DUMNEZEU, îi trimite o cerere de prietenie pe rețeaua de socializare Facebook. Această persoană caută să-l ghideze către niște persoane care au nevoie de ajutorul său.

Maniac

După renumita comedie Superbad, din anul 2007, actorii Emma Stone și cu Jonah Hill se reîntorc într-o altă colaborare, în cadrul serialului „Maniac”, aceasta fiind o dramă psihologică de neuitat. Acțiunea urmărește povestea a doi oameni, care ajung să participe la un experiment medical de neuitat, al cărui rol este tratarea problemelor psihice. Promisiunea pe care o oferă serialul, este legată de călătoria întunecată în interiorul minții umane.

Citește și: Top 10 filme pe care să le urmărești într-o zi de toamnă

The chilling adventures of Sabrina

Acest serial e bazat pe benzile desenate spinoff de la Riverdale. Dacă ai văzut serialul Sabrina the Teenage Witch, din anul 1996, te gândești cam la ce să te aștepți. Oricum, nici Riverdale și nici Sabrina the Teenage Witch, nu au ajuns să te pregătească pentru partea întunecată a acestui serial.

Romanoffs

Acest titlu te poate face să crezi că este vorba de povestea unei familii de tip imperial, Romanov. Mai mult, e vorba de oameni, din zilele noastre, care cred că sunt niște urmași ai Romanovilor. Acest serial pare unul captivant, dacă stăm să ne gândim că, creatorii sunt și cei ai Mad Men, creație care îi are în distribuție pe Aaron Eckhart, Christina Hendricks, Andrew Rannells și Diane Lane.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite