Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Lidia Buble, implicate într-un accident. Care este starea de sănătate a celor două artiste

Andreea Bălan și Lidia Buble, implicate într-un accident
Andreea Bălan și Lidia Buble, implicate într-un accident

Andreea Bălan și Lidia Buble au fost implicate într-un accident rutier. Potrivit informațiilor transmise de poliție, fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion s-a accidentat miercuri seara, iar joi dimineața cântăreața din trupa Andre.

Potrivit publicației romaniatv.net, Lidia Buble a fost implicată într-un accident de mașină la scurt timp după ce s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a participat la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Artista nu s-ar fi asigurat atunci când a dorit să vireze la dreapta și s-a ciocnit cu un alt autoturism. În urma impactului, niciunul dintre ei nu a suferit răni grave, iar testările etilotest au ieșit negative.

De asemenea, în cursul zilei de joi, Lidia a avut termen la Tribunalul Bucureşti în dosarul în care e acuzată că a dat mită la polițiști şi a făcut acord de recunoaștere a vinovăției.

Citește și: Un copil din Spania și-a pierdut viața în urma unei ploi cu grindină. Furtuna neobișnuită a venit după o perioadă de secetă

„La data de 22.09.2022, ora 10.41, la sediul Biroului Accidente Ușoare, s-a prezentat și celălalt conducător auto implicat, Buble Lidia, care, la data de 21.09.2022, ora 12.15, a condus un autoturism, iar la intersecția str. V. Madgearu- bd. N. Caramfil, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare către dreapta, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de către un bărbat. Testarea etilotest a fost negativă la ambii conducători auto. Accidentul a fost soluționat prin întocmirea unui proces-verbal de sancționare, numitei Buble Lidia, conform art. 54/1 si 10/1 din Oug 195/2002R precum si art. 3 din Lg 132/2017”, se arată în comunicatul emis de poliţia Capitalei, potrivit sursei citate.

Andreea Bălan a fost şi ea implicată într-un accident rutier. Joi dimineață, artista a fost accidentată de un alt autoturism, care nu a oprit la culoarea roșie a semaforului. Niciunul dintre ei nu au păţit nimic, doar avarierea autoturismelor.

Citește și: Abilități de supraviețuire. Primul ajutor în situații de urgență, metode de bază pe care toată lumea ar trebui să le cunoască

„La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un bărbat, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str Sibiu, sector 6. Când a ajuns la intersecția cu Bd. Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric și a intrat în coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita Bălan Georgiana Andreea, în vârstă de 38 de ani. În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Ușoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest”, au declarat polițiștii.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite