Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

O insulă exotică, mai ieftină decât un apartament în Poiana Brașov. Cât costă o noapte de cazare și ce facilități oferă

Bird Island
Bird Island

Românii care își doresc o vacanță exclusivistă, la prețuri asemănătoare cu cele din Poiana Brașov, trebuie să știe că există o locație impresionantă la un preț foarte accesibil.

Bird Island este o insuliță privată, aflată în largul statului Belize, din Caraibe, și costă 795 de dolari pe noapte, cu condiția închirierii pentru un sejur de minimum de trei nopți. Locația este potrivită pentru șase persoane, are patru dormitoare, patru paturi și o saltea, potrivit ziare.com.

Citește și: Locații pentru Crăciun. Unde să-ți petreci sărbătorile de iarnă anul acesta

Oferta este valabilă pe airbnb unde se precizează că insula se află într-una dintre cele mai bune zone de snorkeling și pescuit din Belize. În plus, doritorii au acces la o bucătărie pentru pregătirea unui picnic pe insulă, transport către și de pe insulă din Placencia, patru caiace, telefon local și Wi-Fi, un turn de observație și o terasă.

Citește și: Top cele mai uimitoare stațiuni de schi din Europa. Puțină lume a auzit de ele și este locul ideal unde să mergi în vacanță de sărbători

Există, de asemenea, opțiunea de a avea un bucătar care să rămână pe insulă dacă aveți nevoie de ajutor la gătit și curățenie, plus un ghid pentru a vă ajuta să colectați propriile scoici sau homari în zonă. Comparativ cu oferta din Belize, un apartament în Poiana Brașov, în luna decembrie, ajunge și la 1000 de euro pe noapte.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite