ADVERTISEMENT

Un câine a ajuns cunoscut datorită coafurii sale impecabile: „Zici că e prințesa Rapunzel”

Un câine a ajuns cunoscut datorită coafurii sale impecabile/ Instagram
Un câine a ajuns cunoscut datorită coafurii sale impecabile/ Instagram

Un câine din rasa cocker spaniol a ajuns extrem de cunoscut datorită coafurii sale, care îl face să arate exact ca și prințesa Rapunzel, oamenii punând o serie de întrebări cu privire la modul în care reușește să-și întrețină părul de cățel, fiind atât de strălucitor și de sănătos.

Patrupedul a înnebunit internetul cu coafura sa extraordinar de îngrijită, asemenea prințesei Rapunzel. Hattie, cockerul spaniol, a devenit viral pe internet, mai exact pe TikTok, după ce proprietarul său a postat un clip video, în timp ce îi spală blănița. Titlul clipului video suna în felul următor: „Aș putea sta și pieptăna părul câinelui meu toată ziua”.

Citește și: Reacția unui câine când găsește proteza dentară a bunicii. Imaginile au ajuns virale

Clipul a fost vizionat de către 19,1 milioane de urmăritori, atrăgând și diverse comentarii, de la oamenii curioși de ritualul de frumusețe al cățelușei. Unii dintre TikTokerii geloși au fost extremi de curioși de cum pot obține și ei un păr atât de strălucitor, iar alții, cei puși pe șotii, au spus că vor folosi videoclipul cu micuța Hattie, drept referință, atunci când își vor vizita coafeza.

Videoclipul a ajuns să câștige admirația a 2,9 milioane de oameni, din întreaga lume, iar atenția a mai multor influenceri cunoscuți și oameni de afaceri, printre care, una dintre persoanele urmăritoare ale videoclipului a comentat în felul următor: ”Nu aș fi crezut vreodată că, voi fi gelos pe un cățel, dar uite-mă aici!”.

Altă persoană a menționat: „Voi arăta acest clip video, ca și referință, coafezei mele.”. Contul de TikTok, @hugo.and.hattie au o grămadă de clipuri video, care îi înfățișează pe cockerul spaniol Hattie și Hugo, cu coafurile lor impecabile, relatează Mirror.

Într-unul dintre clipurile postate, Hattie are un look brunet, iar unul dintre comentatori a fost păcălit de părul cățelușei, spunând următoarea frază: „La început, am crezut că este vorba de o persoană, iar apoi, am realizat că nu este așa. Până și el are părul mai frumos ca și mine”.

Citește și: Cât timp îți poți lăsa câinele singur acasă. Dacă ai de gând să pleci în vacanță trebuie să știi asta

O persoană nu s-a abținut din a glumi și din a spune că, L’Oréal va semna, cu siguranță, un contract cu ea. Proprietarul a vorbit despre tratamentul pe care îl adoptă în îngrijirea celor 2 patrupezi, acesta fiind alcătuit dintr-un șampon, pe bază de vitamina E, cocos și ulei de shea.

Spusele proprietarului: „Pentru a avea grijă ca blana lor să fie moale și strălucitoare, le spăl blănița, o dată pe săptămână, cu un șampon, masându-i și pieptănându-i în fiecare zi”. Părul lui Hugo este atât de lung, încât stăpânul său îl împletește și îl piaptănă, ca și pe cel al unui om.

Videoclipurile cu șamponul folosit de câini au câștigat popularitate pe TikTok, cu peste 45 milioane de hashtag-uri, de genul #dogshampoo, dar experții au avertizat că ar putea exista pericole, în folosirea mult prea des a acestuia.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite