Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Reacția unui câine când găsește proteza dentară a bunicii. Imaginile au ajuns virale

Luna, câinele Annei Carolina Lima/ Dodo
Luna, câinele Annei Carolina Lima/ Dodo

Nu trebuie să ratezi acest articol, fiindcă povestea de mai jos a câinelui obraznic pe nume Luna va fi cel mai amuzant lucru pe care îl vei vedea astăzi. Imaginile au ajuns virale!

Știm cu toții că animalelor de companie le place să fure obiecte care nu le aparțin. De la șosete, la pantofi și dispozitive digitale, toate aceste lucruri pot fi furate la un moment dat de patrupezi. Totuși, un câine a devenit viral după ce unul dintre lucrurile pe care acesta le-a furat a fost proteza dentară a bunicii, oferind câteva imagini impresionante.

Luna a furat proteza dentară a bunicii

Luna, așa acum a fost numită cățelușa, a fost salvată de pe stradă și adoptată de Anna Carolina Lima și de logodnicul ei din Brazilia. Luna s-a acomodat foarte repede și este acum un cățel fericit și foarte răsfățat. Recent, Anna Carolina și-a luat animalul de companie și au călătorit până în Minas Gerais, sudul Braziliei, acolo unde locuia bunica ei. Momentul hilar care a avut loc acolo a ajuns viral.

„Ca de obicei, bunica mea și-a pus proteza sub pernă pentru a nu o pierde. Atunci când s-a trezit, dinții ei falși nu erau de găsit nicăieri. Bunica și mama mea au căutat proteza ore în șir”, a povestit Anna Carolina Lima, studentă la Psihologie, pentru Dodo.

Potrivit femeii, Luna furase proteza dentară a bunicii ei, iar în momentul când a fost prinsă, aceasta ținea în gură dinții, pârând că ar avea un zâmbet uman. Cățelușa a renunțat cu greu la noua jucărie „Am găsit-o pe Luna stând pe canapea cu dinții bunicii în gură. Nu a vrut deloc să îi dea înapoi”, a mai spus Anna.

Luna, câinele Annei Carolina Lima/ Dodo

După mult efort, Lima și-a convins animalul de companie să returneze dinții. Însă, înainte aceasta i-a făcut câteva fotografii pentru a imortaliza momentul. Dinții s-au întors la bunica, după ce au fost curățați și dezinfectați. Din fericire, aceștia nu au fost deteriorați de Luna.

Nimeni nu a fost supărat și tuturor li s-a părut un eveniment hilar de care își vor aminti cu drag: „Toți am răs foarte mult. Iubim animalele și nu ne putem supăra pe ele”.

Te-ar putea interesa și