Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Oameni lăsați cu lacrimi în ochi la vederea Golden Retriever-ului, care este mângâiat zi de zi de vecinul său mai în vârstă

Oameni lăsați cu lacrimi în ochi la vederea Golden Retriever-ului/ TikTok
Oameni lăsați cu lacrimi în ochi la vederea Golden Retriever-ului/ TikTok

Maisy, cățelușa Golden Retriever, în vârstă de 11 ani și vecinul său pensionar, Richard, de 90 de ani, au ajuns foarte cunoscuți datorită unui filmuleț postat pe rețeaua de socializare TikTok.

În clipul original, Maisy poate fi văzută dând din coadă și așteptând cu nerăbdare ca Richard, un pensionar de 90 de ani, dintr-un sat din apropiere, să treacă pe lângă casa ei. Richard folosește un plimbător pentru a-și face încet plimbarea pe drum, timp în care, Maisy mârâie la el cu entuziasm. Cățelușa îl abordează pentru îmbrățișarea ei de dimineață și perechea are un moment de legătură de calitate împreună.

Acest moment se întâmplă în fiecare zi, iar aceștia topesc inimile oamenilor din mediul online. Pe contul de TikTok, sub numele de @mspeelhmb, stăpânul lui Maisy postează mai multe clipuri emoționante ale rutinei lor de dimineață și a adunat peste 288.000 de like-uri.

Citește și: Moment viral în timpul unui meci de fotbal. Partida a fost atât de plictisitoare, încât un câine a adormit pe peluză, printre jucători

Cel mai popular videoclip al lor a fost vizionat de 1,4 milioane de ori, urmăritorii considerându-l „cel mai drăguț”, din toate cele văzute vreodată. Richard, cel din ciorapii săi de compresie și din pantalonii scurți este foarte iubit de către oameni. Mulți îl consideră sănătos și frumos, iar alți spun că plâng atunci când îi văd pe cei doi împreună.

@mspeelhmb

I love how Maisy slows down when she gets near Richard. 💜 That girl has my heart.

♬ original sound – Mas

„El se află într-o misiune atunci când trece. Stă câteva minute, iar apoi merge mai departe”, a declarat stăpânul lui Maisy.

Într-un al doilea clip adorabil, Maisy poate fi văzută urmărind fiecare pas al lui Richard în timp ce se apropie de ea și îl cheamă pe prietenul său din cartier. La fel ca și la celălalt, au început să curgă comentariile de genul celor: „Acesta este cel mai dulce lucru!”, „Aș putea să mă uit la 1000 de videoclipuri cu Maisy și Richard și să nu obosesc niciodată urmărindu-le!”, „Este totul atât de pur!”.

În alt clip, Maisy îi oferă lui Richard un cadou special cu gura ei, o frunză din grădină. Proprietarul ei a explicat într-un comentariu că, cei doi sunt „prieteni buni” și așteaptă cu nerăbdare întâlnirile lor de dimineață.

Citește și: Sunt animalele mai bune decât oamenii? Zece localități care au ales ca primarii să le fie patrupede, de la capra Yo-Yo, la câinele Max

Un alt animal de companie a ajuns și el viral, datorită look-urilor sale care o fac să arate ca și Rapunzel. Cockerul spaniol Hattie a devenit faimos, după ce proprietarul ei a postat un videoclip satisfăcător, spălându-i frumoasa blană, cu titlul: „Aș putea sta și pieptăna părul câinelui meu toată ziua”.

Clipul a fost vizionat de 19,1 milioane de ori, atrăgând comentarii invidioase din partea oamenilor care au spus că părul moale și mătăsos al câinelui i-a făcut de rușine. Unii TikTokeri geloși, au cerut că li se ofere informații despre rutina de îngrijire a părului lui Hattie, în timp ce alții, au glumit că vor arăta materialul către coafurile lor pentru referință.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite