Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Nu a mai vizitat un salon de unghii, timp de 22 de ani

Diana Armstrong/ Facebook
Diana Armstrong/ Facebook

O femeie, care are cele mai lungi unghii din lume, a vorbit despre cum este viața cu o lungime combinată a unghiilor de 1.306.58 cm și spune că nu a mai fost la salon de 22 de ani. Aceasta a doborât recordul mondial Guinness, pentru cele mai lungi unghii pe o pereche de mâini, o lungime a unghiilor aproximativă cu cea a unui autobuz școlar.

Diana Armstrong și-a crescut unghiile timp de 25 de ani și spune că nu a mai fost la un salon de 22 de ani. Ea și-a tăiat ultima dată unghiile în anul 1997 și a promis că nu le va mai tăia niciodată, după ce, Latisha, în vârstă de 16 ani, a murit într-un somn din cauza unui atac de astm. Fiica sa a fost ultima persoană care i-a făcut unghiile. Deși, ceilalți copii ai ei au încercat să o convingă să le aranjeze, odată ce au înțeles semnificația pentru ea, au lăsat-o în pace.

Citește și: Arta unghiilor a devenit un ritual de frumusețe olimpic. Sportivele din întreaga lume aleg cu grijă cum își fac manichiura

Vorbind despre felul în care se simte cu ghearele atât de lungi, Diana, din Minnesota, SUA, a spus: ”Îmi ridic pantalonii sau jacheta. Pot deschide o cutie de suc, dar am nevoie de un cuțit. Am condus o mașină, dar a trebuit să-mi scot mâna pe fereastră, așa că, nu mai conduc. Și în toaletele publice, trebuie să folosesc cea mai mare toaletă, unghiile mele fiind de obicei mai lungi decât toaletele obișnuite”.

Diana Armstrong/ Facebook
Diana Armstrong/ Facebook

Ea a mai adăugat și următoarele: „Fiecare unghie are nevoie de aproximativ 10 ore pentru a putea fi pilită și lustruită. Pentru a le pune pe masă, trebuie să folosesc un instrument de lemn Dremel. Le fac o dată la patru până la cinci ani și trec prin 15 până la 20 de sticle de lustruire. Le-am vopsit săptămâna trecută și a durat doar patru zile”.

Citește și: Idei de manichiură. Ce să-i cei manichiuristei tale la următoarea programare

Tot ea mai spune și că, dacă ar trebui să ridice bani de pe jos, poate lua doar facturile. Dar dacă va ajunge să schimbe podeaua, și acestea vor rămâne acolo, pe jos, potrivit Mirror.

Diana Armstrong/ Facebook
Diana Armstrong/ Facebook

După ce a fost recunoscută oficial de echipa de recorduri mondială Guinness, la începutul acestui an, Diana a crezut inițial că este vorba de un fel de glumă, dar acum este mândră de distincția ei și crede că Latisha ar fi la fel de mândră de ea.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite