Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Idei de manichiură pentru toamna aceasta. Ce să-i cei manichiuristei tale la următoarea programare

Idei de manichiură pentru toamna aceasta/ Pexels
Idei de manichiură pentru toamna aceasta/ Pexels

Moda trece, moda rămâne, și uite așa e și în cazul unghiilor noastre. Fiecare femeie își dorește să aibă niște unghii curate, îngrijite, dichisite și întotdeauna să fie lăudate pentru ceea ce exprimă cu culorile alese. Feminitate, bucurie, copilărie, tristețe, inocență, simplitate, obiectivitate sau putere, acestea ar fi unele dintre sentimentele pe care femeile le transmit cu unghiile lor.

De regulă, doamnele își doresc acel model de unghii, care să arate și spectaculos, să fie și original, dar nu prea pretențios. Fapt pentru care, v-am pregătit mai jos, o serie de câteva modele, care se vor purta în această toamnă.

Modele de unghii cu accente de albastru

Culoarea albastru merge foarte bine cu tonurile de nud. Rolul acestei culori este de a combina simplitatea și monotonia tonului de bază, oferind manichiurii o doză de prospețime și expresivitate. Purtând această culoare, te vei diferenția în mulțime, iar starea ta de spirit va fi una diferită. Albastrul, ca și culoare, este asociat cu pacea, calmul, claritatea, iar în combinație cu acest nud, face ca totul să fie mult mai elegant.

Modelul negru cu roz

Ideea de ojă neagră, poate părea, pentru unele femei, una respingătoare. Aceste tonuri monocrome trebuie să fie diluate cu diverse pietricele, imprimeuri sau sclipici, în caz contrar, vor da senzația unei stări deprimante. Opțiunile pe care ar trebui să le alegem, ar putea fi niște opțiuni mai delicate, feminine, realizând un amestec între nuanțe vibrante și expresive, așa cum este culoarea roz. Totodată, se potrivesc și cu tonurile nud, mai ales, când finisajul este unul lucios.

Unghiile cu gel animal print

Aceste tipuri de unghii merg foarte bine cu o ojă în culori pastelate. De obicei, cele mai utilizate modele, în acest caz, sunt stilul zebră, dalmațian, tigru, șarpe, girafă sau leopard.

Citește și: Cum îți îngrijești tenul toamna. Schimbările pe care trebuie să le introduci în rutina ta în zilele reci

Unghiile în culori pastelate

Pentru niște unghii mai lungi, este recomandat să se folosească o ojă în culori pastelate, puțin mai luminoase. Aceste culori sunt mult mai delicate, mai moi și foarte feminine.

Modele de unghii migdală

De ce poartă această denumire? Păi, aceste unghii tip migdală sunt late în zona bazei, rotunjite la margini și au un vârf ușor ascuțit. Acesta este stilul care se asociază perfect cu nuanța de nud și acele aplicații strălucitoare. Dacă iubești să ai unghii lungi, dar nu vrei să rănești pe nimeni cu aceste unghii, manichiura migdală este cea care ți se potrivește de minune.

Citește și: Arta unghiilor a devenit un ritual de frumusețe olimpic. Sportivele din întreaga lume aleg cu grijă cum își fac manichiura

Modele de unghii roșu cu gel

În mod normal, culoarea roșu este considerată sinonimul pasiunii și al feminității, caracterizând cel mai bine femeile puternice, sigure pe sine și independente. Această culoare va oferi un farmec demențial manichiurii tale și se potrivește, atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite