Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Dovada unei prietenii adevărate. Doi bărbați și-au făcut împreună poza pentru pașaport timp de 50 de ani

Keith Laughton și Martin Dowle/ Mirror
Keith Laughton și Martin Dowle/ Mirror

Doi bărbați au demonstrat ce înseamnă prietenia adevărată. Keith Laughton și Martin Dowle și-au reînnoit pașaportul, timp de 50 ani, fiind amândoi în poza de pe pașaport.

Prima lor poză a fost făcută la vârsta de 10 ani, în timpul unei călătorii într-un oraș, iar de atunci și până acum, își schimbă la fiecare cinci ani fotografia de pe pașaport. Ofițerul pensionat Keith Laughton, în vârstă de 60 de ani, și cu paramedicul Martin Dowle, tot de 60 de ani, au început această tradiție la vârsta de 10 ani, pe parcursul unei călătorii în Woolworths.

Din întâmplare, cei doi se aflau în același magazin, cinci ani mai târziu, așa că, au zis să repete această activitate și să o transforme într-o tradiție. Când s-au cunoscut prima dată, cei doi prieteni aveau opt ani, iar acum, amândoi au 60 de ani, așa că, își vor serba cei 50 de ani de fotografii, vizitând Skegness.

Keith a mărturisit că au fost mereu apropiați, în sensul că, sunt zile când nu își vorbesc deloc, dar când reiau conversația, o continuă de unde au rămas. Bărbatul are un set de fotografii cu ei doi, într-o anvelopă, pe care scrie „Să nu distrugi”. Keith nu credea că Martin le avea pe toate, așa că, a realizat un colaj cu toate acestea și i le-a trimis, cu câțiva ani în urmă, relatează Mirror.

Citește și: A văzut o femeie stând în noroi într-o stație de autobuz și s-a apucat să facă bănci. Povestea impresionantă a lui James Warren

Cuplul de prieteni s-au cunoscut atunci când Keith i s-a prezentat după ce s-a mutat în satul unde locuia acesta, în Bardney. În timp ce Keith încă locuiește acolo, Martin s-a mutat la Londra. Keith spune că l-ar descrie pe Martin ca și un băiat iubitor, în spatele a tot ceea ce face. Nimic nu-l supără pe Martin la locul său de muncă, iar Keith consideră că el nu ar putea profesa vreodată această meserie. Dă dovadă de foarte multă relaxare la locul de muncă, iar el nu ar putea.

A 55-a fotografie pe care au făcut-o a fost destul de interesantă, realizând-o în localul unei stații de tren, stând până la 8 seara acolo. De cum au ajuns aici, localul era plin, iar un tren tocmai ce își făcea apariția, așa că s-au enervat și au intrat într-o cabină de poze pentru vreo 20 de minute. Probabil că, a părut destul de ciudat, spune Keith, ca doi bărbați să intre într-o cabină de probă împreună.

Citește și: O femeie a găsit un obiect misterios în noua sa casă. Când a aflat ce este, a plecat instant la cumpărături

În cazul în care unul dintre ei va muri, aceștia și-au promis că vor păstra o fotografie cu celălalt sau vor decupa doar o parte a fotografiei, cu personajul lipsă, doar pentru a se continua tradiția.

Te-ar putea interesa și