Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei 30 martie 2023 pentru fiecare zodie. Astrele spun să te ghidezi după simțurile tale și să îți urmezi cursul destinului

Sfatul zilei 30 martie 2023 pentru fiecare zodie. Astrele spun să te ghidezi după simțurile tale și să îți urmezi cursul destinului/ Pixabay
Sfatul zilei 30 martie 2023 pentru fiecare zodie. Astrele spun să te ghidezi după simțurile tale și să îți urmezi cursul destinului/ Pixabay

Sfatul zilei 30 martie 2023. Zilnic îți punem la dispoziție sfatul zilei referitor la fiecare zodie în parte. Citește mai departe pentru a afla care este sfatul oferit de către astrologi în ceea ce privește cele 12 zodii.

Sfatul zilei 30 martie 2023 Berbec

Pe măsură ce conducătorul vostru, Marte, se alătură „marșului destinului”, planetele sunt hotărâte să vă încurajeze și să vă sprijine. În cadrul unui motiv, vă vor oferi ceea ce aveți nevoie ori de câte ori aveți nevoie. Pregătește-te să fii binecuvântat cu oportunități, plus perspectiva de a vedea care merită să fie urmărite. Dar nu există nici o garanție că alegerile tale vor duce la triumfuri. Dacă ești suficient de hotărât, vei putea să faci greșeli. Trebuie doar să fii defensiv și sceptic.

Sfatul zilei 30 martie 2023 Taur

În loc să vă dați o predicție, iată un set de instrucțiuni și, dacă le urmați îndeaproape, veți putea să vă topiți inimile și să aveți sprijin emoțional și financiar. Rețineți că aceste planuri vor funcționa numai atâta timp cât aveți încredere în sine.

Sfatul zilei 30 martie 2023 Gemeni

Deși nu vă puteți aștepta să experimentați o schimbare atât de vie a peisajului, pe măsură ce Marte vă părăsește semnul și se alătură „Marșului destinului”, puteți anticipa o transformare psihologică dramatică. Vântul schimbării te suflă într-o direcție favorabilă. Ceva la care te gândești ca fiind gri și plictisitor este pe cale să dezvăluie o adâncime de culoare. O aventură magică vă așteaptă, accentuați-le!

Sfatul zilei 30 martie 2023 Rac

De ceva timp te confrunți cu o problemă. Vestea bună este că, chiar dacă simți că încă mai ai de-a face cu această situație, ți-ai învins frica. S-ar putea să dureze ceva timp pentru ca voi să procesați implicațiile a tot ceea ce ați trecut, dar pe măsură ce Marte dinamic intră în semnul vostru, veți începe în curând să apreciați un sentiment de mai mare libertate și putere. Pe măsură ce problemele tale se retrag, iar complicațiile relației devin mai puțin complicate, vei vedea dovezi clare că intri într-o fază mult mai luminoasă a viitorului tău.

Citește și: Ce fruct ești în funcție de zodia pe care o ai

Sfatul zilei 30 martie 2023 Leu

Este un noroc că planeta noastră este populată cu oameni care nu spun ce înseamnă. Dacă nu ar fi fost cazul, nu ar fi fost nevoie de terapeuți sau de aplicarea legii! Cu toții beneficiem de serviciile acestor profesioniști. Atât de mult încât, dacă nu avem la cine să ne întoarcem, ne asumăm rolurile noi înșine: căutăm indicii, analizăm ceea ce ni se spune și facem adesea descoperiri uimitoare. Informațiile confuze pe care le primiți în această zi pot fi transformate cu pricepere.

Sfatul zilei 30 martie 2023 Fecioară

Imaginați-vă că ați studiat pianul și ați ajuns la o asemenea competență încât cântați într-o orchestră. Într-o zi, pentru a distra niște copii, improvizați câteva rime de grădiniță. Le place atât de mult încât cuvântul se răspândește, și dintr-o dată te găsești în cerere ca un entertainer pentru copii. Este enervant, pentru că nu este scopul pe care l-ai avut în minte. Cu toate acestea, nu există nici o îndoială că sunteți un mare succes. În această zi, dacă vă bucurați de ceea ce se desfășoară (în loc să vă gândiți la ceea ce „ar trebui” să se întâmple), veți triumfa.

Sfatul zilei 30 martie 2023 Balanță

Pregătește-te pentru o îmbunătățire a perspectivei tale. Sub cerul de bun augur, și cu stăpânitorul vostru, Venus, care se leagă de Uranus inovator, va fi o zi interesantă. O să-ți placă cum vor arăta lucrurile. Acum presupun că ar trebui să iserezi o notă de precauție: nu vreau ca așteptările tale să fie atât de mari încât să te aștepți la o victorie la loterie (sau la o întâlnire cu celebritatea ta preferată). Este mult mai probabil să fie o realizare modestă. Dar nu exclude surprizele plăcute. Dacă profitați de oportunități, nu veți fi dezamăgiți.

Sfatul zilei 30 martie 2023 Scorpion

Nu poți învinge o problemă bună. Dacă aveți unul cu care să vă ocupați, acesta elimină preocupările triviale. Te forțează să ignori sursele anterioare de iritare. Nu te poți concentra nici pe alte probleme consumatoare de timp. Când ai de-a face cu o problemă mare, poți oferi un milion de scuze, justificări și motive pentru a scăpa de rutina obișnuită, deoarece nu ai de ales decât să-ți pui toată atenția spre rezolvarea ei. Cât de mare este problema cu care te confrunți? Nu atât de mare. Asta dacă nu, alegeți să o faceți mult mai mare!

Citește și: Cele mai norocoase zile din luna aprilie. Află când vei avea noroc, în funcție de zodia pe care o ai

Sfatul zilei 30 martie 2023 Săgetător

„Marșul destinului” indică faptul că puteți trece de la o situație dificilă. Dar nu există nicio lege care să spună că trebuie să o faci. Dacă ești fericit să rămâi acolo unde ești, atunci rămâi. La urma urmei, unii oameni își petrec întreaga viață blocați în scenarii nesatisfăcătoare. Dar știi cum ești, îți place să mergi înainte. Deci, din moment ce planetele vă oferă o oportunitate de a face acest lucru, de ce să o respingeți? Orice ai decide să faci, fă-o din toată inima. Singura greșeală pe care o poți face este să fii nervos cu privire la ceea ce urmează, pentru că pare promițător.

Sfatul zilei 30 martie 2023 Capricorn

Îți place să fii ocupat. Dacă nu ești suficient de ocupat, cauți uneori noi provocări, te simți bine când ai o mulțime de cerințe pentru timpul tău. „Marșul destinului” insistă că nu va trebui să inventezi motive pentru a te deplasa, pentru a face față evoluțiilor urgente sau pentru a stinge incendii metaforice. Oportunitățile de a purta pelerina de super-erou vă vor căuta. Amintiți-vă că acestea sunt oportunități, atâta timp cât nu sunteți prinși într-o dorință de a fi eroici, capacitatea voastră de a găsi soluții va aduce apreciere și chiar noi prietenii.

Sfatul zilei 30 martie 2023 Vărsător

Cu guvernatorul vostru, Uranus, care se leagă de Venus, trebuie să vă așteptați la neașteptat în această zi. La urma urmei, dacă vă așteptați la neașteptat, puteți argumenta că atunci când se întâmplă nu este neașteptat! Cu toate acestea, dacă aveți un ochi pentru evoluțiile neprevăzute, este mai probabil să fiți în măsură să le apreciați. Ești bun în a face față surprizelor. Dacă cineva este capabil să se adapteze, ești tu. Există o șansă reală să încheiați această zi într-un loc mult mai fericit decât vă imaginați.

Citește și: Cum să-ți planifici viitorul în funcție de zodie

Sfatul zilei 30 martie 2023 Pești

Ești cunoscut pentru intuiția și percepția ta. Chiar dacă acționezi pe impulsul momentului și nu-ți place să faci planuri, ajungi în locul potrivit, la momentul potrivit, fără a face prea mult efort. Dar este întotdeauna adevărat? Când te simți pasionat, ești perfect capabil să te determini și să urmărești un obiectiv. Vezi ce te motivează în această zi. Ia în considerare cât de mult înseamnă.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite