Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cele mai norocoase zile din luna aprilie. Află când vei avea noroc, în funcție de zodia pe care o ai

Bun venit în cadrul articolului legat de horoscopul tău pentru 2023 aprilie! Martie a fost o lună plină de schimbări colective puternice, iar aprilie urmează, dar cu un ton diferit, cu multe zile norocoase./ Unsplash
Bun venit în cadrul articolului legat de horoscopul tău pentru 2023 aprilie! Martie a fost o lună plină de schimbări colective puternice, iar aprilie urmează, dar cu un ton diferit, cu multe zile norocoase./ Unsplash

Bun venit în cadrul articolului legat de horoscopul tău pentru 2023 aprilie! Martie a fost o lună plină de schimbări colective puternice, iar aprilie urmează, dar cu un ton diferit, cu multe zile norocoase.

 Pe 5 aprilie, salutăm Luna plină din această lună, care se întâmplă în Balanță, semnul zodiacal al parteneriatelor. Acesta este punctul culminant al unei lucrări profunde pe care am făcut-o atunci când vine vorba de relațiile de vindecare, care a început în jurul mijlocului lunii februarie.

BERBEC

Dacă ai ceva mișcări mari de făcut, Berbec, acționează pe 11 aprilie! Aceasta ar putea deveni una dintre cele mai norocoase zile, când ai putea primi știri despre o mărire de salariu, o afacere de publicare sau o călătorie materializată. Zilele din jurul zilei de 19 aprilie vor fi intense, deoarece eclipsa de soare de Lună nouă are loc in semnul vostru. O ușă se poate deschide în această perioadă, dar va fi crucial să fii atent la modul în care o traversezi. Mențineți integritatea deplină în orice afaceri și atunci când aveți de-a face cu colegii. În cele din urmă, Mercur merge retrograd în sectorul financiar, pe 21 aprilie, cerându-vă să vă reformulați bugetul printr-o etapă pe termen lung.

TAUR

Cel mai probabil vei iubi începutul lunii aprilie, Taur, deoarece multe lucruri pozitive se vor manifesta pentru tine acum! Până pe 10 aprilie, concentrează-te pe a face mișcări îndrăznețe, căutând armonie în viața ta și exprimându-ți dorințele către univers! 13 și 14 aprilie ar putea fi o provocare atunci când vine vorba de a avea de-a face cu figuri de autoritate, deci, țineți cont de interacțiunile personale și programați mai multe perioade de nefuncționare în calendarul vostru față de eclipsa din 19 aprilie, care vă va cere să petreceți mai mult timp odihnindu-vă, dormind și rumegând. Vei incheia aprilie cu Mercur retrograd în semnul tău, adâncindu-ți nevoia de a face un pas înapoi pentru a te gândi la schimbările pe care vrei să le faci în viața ta.

GEMENI

Aprilie va fi o lună plină de dihotomii pentru tine, Gemeni. Multe influențe planetare vă vor cere să vă odihniți și să îmbrățișați introspecția, cu toate acestea, cu Venus socialită activând semnul vostru începând cu 11 aprilie, s-ar putea să vă simțiți sfâșiați între a vă asculta corpul și a ieși. Ceea ce trebuie să faci este să te concentrezi pe calitate în loc de cantitate! O nouă colaborare ar putea începe în jurul eclipsei solare de lună nouă din aprilie 19, care va fi cel mai probabil prezentă în viața voastră pentru următorii doi ani. Dacă aveți nevoie să semnați documente, încercați să le finalizați înainte de 21 aprilie, când planeta voastră, Mercur, ajunge în etapa de retrograd.

Citește și: Horoscop luna aprilie 2023. Zodiile care vor câștiga cei mai mulți bani luna aceasta

RAC

Marte petrece întreaga lună în semnul tău, ceea ce înseamnă că te simți plin de energie și gata să îți încarci obiectivele înainte. Ori de câte ori te simți furios sau declanșat, fă exerciții fizice sau meditează în apropierea unui corp de apă, în special în jurul lunii pline din 5 aprilie. Un alt eveniment important la care trebuie să se acorde atenție este eclipsa solară de lună nouă din 19 aprilie, care ar putea deschide ușa unui nou loc de muncă sau carieră. Dacă vă decideți să o luați, asigurați-vă că citiți documentația și obțineți totul în scris, mai ales dacă implică oameni puternici. 29 aprilie ar putea fi o zi norocoasă, când păstrarea unei minți deschise te-ar putea pune în locul potrivit la momentul potrivit!

LEU

Aceasta ar putea fi o lună fantastică pentru cariera ta, Leu, dar va trebui să ai răbdare! Un prieten sau un coleg ți-ar putea arunca numele, iar până la eclipsa de Lună nouă din 19 aprilie, ai putea primi o ofertă. Acest lucru ar putea fi bun, cu toate acestea, din moment ce Pluto va fi implicat, cel mai bine este să fii foarte vigilent atunci când vine vorba de cercetarea ta. Lucrurile se vor încetini, cel mai probabil, destul de mult începând cu 21 aprilie, deoarece retrogradarea lui Mercur vă va cere să revizuiți, să regândiți și să verificați cu atenție unele dintre acordurile sau proiectele semnate anterior. Rețineți că, uneori, acestea pot sfârși prin a fi „binecuvântări deghizate”.

FECIOARĂ

Aprilie ar putea schimba complet modul în care vezi lumea, Fecioară. Începând cu 10 aprilie, Venus te va ajuta în carieră, cu toate acestea, pentru a profita de aceste oportunități, s-ar putea să trebuiască să renunți la unele credințe învechite. Acest lucru va fi valabil mai ales în jurul eclipsei solare de lună nouă din aprilie 19, care vă va provoca să veniți cu soluții ieșite din cutie, în special la locul de muncă și atunci când aveți de-a face cu clienți mari. Dacă sunteți gata pentru o vacanță, încercați să o planificați între 21 aprilie și 14 mai, când Mercur va fi retrograd. Expunerea la noi arome va fi medicamentul pe care îl veți dori atât de mult!

BALANȚĂ

Faceți un pas în această lună, Balanță. Vei primi o mulțime de invitații sociale, în special între 5 aprilie și 10 aprilie. Cu toate acestea, sezonul eclipsei va intra în curând, cerându-vă să vă concentrați asupra odihnei. O problemă intensă de relație ar putea ajunge la punctul culminant în jurul eclipsei solare de lună nouă din aprilie 19, deci, va fi cheia pentru a gestiona lucrurile cu grijă. Dacă observați că se folosesc tactici de manipulare, fiți primii care le strigă, altfel ar putea deveni „normalizate” în viitor. Într-o notă mai casual, ultimele zile ale lunii aprilie sunt ideale pentru rezervarea fie a unui weekend lung, fie a unei vacanțe, dacă aveți de ales.

Citește și: Cât de repede te îndrăgostești în funcție de zodie

SCORPION

Cel mai probabil vei fi destul de ocupat cu munca la începutul lunii, și s-ar putea chiar să dai peste o afacere dulce sau un proiect în jurul întâlnirii norocoase din 11 aprilie dintre Soare și Jupiter. Dacă ajungi să iei un nou concert în această perioadă, amintește-ți să-ți taxezi valoarea sau s-ar putea să regreți mai târziu. Mai târziu, în cursul lunii, relațiile de toate tipurile vă vor lua mult timp și energie. Începând cu 21 aprilie, Mercur retrograd ar putea aduce la suprafață unele probleme nerezolvate legate de relații. Din moment ce această energie se va mișca încet, luarea de pauze de la anumiți oameni vă va ajuta să vă dați seama ce doriți cu adevărat de la aceste relații.

SĂGETĂTOR

Pentru tine, aprilie va fi o luna de genul “muncește din greu, joacă din greu”, Săgetător, așa că fii în pas cu ritmul! Dacă ați dorit să întâlniți pe cineva, această lună ar putea pune pe cineva interesant în calea voastră între 5 aprilie și 11 aprilie. Eclipsa de Soare din 19 aprilie ar putea expune unele bârfe care implică un prieten sau un coleg. Din moment ce vei fi unul dintre puținele semne care experimentează cea mai mică cantitate de dramă, vei fi într-un loc bun pentru a ajuta oamenii. Faceți copii de rezervă ale celor mai importante fișiere și documente înainte de 21 aprilie. Mercur retrograd ar putea însemna e-mailuri și note pierdute, dar în cele din urmă, vă va ajuta să ajungeți la planuri și concluzii mai bune.

CAPRICORN

Începutul lunii ar putea fi intens, deoarece universul vă cere să vă concentrați mai mult asupra casei și familiei. Jonglarea cu viața de familie ocupată va fi o provocare, mai ales în jurul lunii pline din aprilie 5, când un proiect ar putea să se încheie pe 11 aprilie este, de asemenea, o zi norocoasă, când tot timpul pe care l-ați investit în familia voastră vă va aduce roade. Cineva apropiat ar putea solicita ajutor financiar în jurul eclipsei solare de lună nouă din 19 aprilie. Îți place să dăruiești, dar fii conștient că dacă spui da, această poveste ar putea dura doi ani sau chiar mai mult. În schimb, găsiți modalități alternative de a ajuta pe cineva în nevoie!

VĂRSĂTOR

Dacă ați lucrat la un scenariu, o carte sau ceva scris, aprilie 11 ar putea fi un contract dulce sau un final pozitiv. Mai multe vești bune: Venus intră în sectorul vostru de dating și creativitate pe 10 aprilie, oferindu-vă oportunități de distracție în timpul a ceea ce ar putea fi o lună foarte serioasă. Valorificați această energie prin programarea timpului în calendar doar pentru a vă juca și a fi creativ. Eclipsa de Soare din 19 aprilie vă oferă un nou început care s-ar putea dezvolta în următorii doi ani! Cu toate mijloacele, apucați-l și urmați-vă fericirea. Amintiți-vă că acum, cu Pluto în semnul vostru, trebuie să vă scufundați în adevăratele motive ale oamenilor înainte de a vă angaja cu adevărat.

Citește și: Cât de bine dormi în funcție de zodie. Astrele îți influențează somnul după semnul zodiacal sub care te-ai născut

PEȘTI

O conversație profundă ar putea avea loc cu un partener sau un prieten apropiat în jurul lunii pline din 5 aprilie. Dacă aveți ceva de spus, acesta este momentul să faceți acest lucru. Vestea bună despre o mărire de salariu sau un salariu ar putea ajunge în inbox-ul tău pe 11 aprilie, cea mai norocoasă zi a anului. Dacă ajungeți să obțineți bani în plus, nu-i cheltuiți, deoarece o cheltuială neașteptată ar putea apărea în timpul eclipsei solare de lună nouă din 19 aprilie. Două zile mai târziu, Mercur începe să fie retrograd în sectorul tău de comunicare, așa că pregătește-te să fii foarte clar în textele tale, DMS și e-mailuri din 21 aprilie și 14 mai.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite