Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cât de repede te îndrăgostești în funcție de zodie

Cât de repede te îndrăgostești în funcție de zodie/ Freepik
Cât de repede te îndrăgostești în funcție de zodie/ Freepik

Dragostea nu este întotdeauna ușoară, am fost îndrăgostiți de multe ori înainte, dar de fiecare dată se schimbă totul.

Tu și acel sentiment de iubire trebuia să vă întâlniți, și în momentul în care vă lovește declanșatorul, vă arată cât de ușor este să le iubiți. Privește în momentul exact în care te vei îndrăgosti, uitându-te la stelele tale.

1. Leu

Pentru tine, dragostea se întâmplă într-o clipită, doar clipești, și ești îndrăgostit. În timp ce se apleacă să-ți dea primul sărut, îl oprești să-ți spună: „Te iubesc”. Și când cazi, te agiți cu ferocitate, uneori ducând la acuzații de posesivitate și gelozie. Dar dacă bărbatul de care te îndrăgostești nu-și dă seama că este cel mai norocos om în viață, nu te va ține mult timp.

2. Pești

Te vei îndrăgosti chiar înainte de a întâlni pe cineva. Ești îndrăgostit de însăși conceptul de iubire. Devotat, pasionat și dedicat, dragostea este ceea ce te conduce. Când te îndrăgostești, ceea ce este rapid, te vei găsi înecându-te într-o mare de iubire. Iubirea vine la tine mai repede decât viteza luminii, mai adânc decât universul.

3. Balanță

Sunteți conduși de Venus, planeta iubirii. Ești fraierită ușor de o față frumoasă și, odată ce un tip frumos îți zâmbește, cumperi inele de nuntă. De asemenea, sunteți deosebit de vulnerabilă la băieții care vorbesc dulce. Unii ar spune că ești puțin superficială, că este mult mai probabil să cazi pentru o dulceață cu maxilar pătrat, care tocmai a ieșit din închisoare decât pentru un tocilar care valorează un milion de dolari. Dar ce știu ei despre dragostea adevărată, oricum?

Citește și: Horoscop luna martie 2023. Schimbări majore în cazul a șase zodii și experiențe unice pentru alte șapte zodii

4. Gemeni

Te grăbești să dezvolți crush-uri, dar iubire? Este sigur să spui că urăști mai repede decât să iubești. Pentru a te îndrăgosti cu adevărat, trebuie să fii curtat. Am mâncat și am mâncat. Răsfățat și prevăzut. S-ar putea să nu te îndrăgostești niciodată complet. Dar dacă vreodată te îndrăgostești cu adevărat, rareori rămâi îndrăgostit.

5. Săgetător

Dragostea este un joc pentru tine, dar unul în care vrei să joci rolul de arbitru. Natura voastră emoțională este prea independentă pentru a păși orbește în viscolul incertitudinii care este iubirea. Nu îți place să pierzi controlul asupra sentimentelor tale și asta se întâmplă atunci când te îndrăgostești. Ai observat vreodată cum termenul este „cădere”, nu începi să „zbori” în dragoste ca și cum ai avea control asupra aripilor tale. Nu, cazi de pe o stâncă.

6. Scorpion

Ca unul dintre cele mai sexuale semne astrale, pofta este adesea mai importantă pentru tine decât dragostea. Îți place să te simți puternic, iar îndrăgostirea te face să te simți vulnerabil. Dragostea este importantă pentru tine, dar nu atât de mult încât ți-ai risca autonomia și independența feroce. Îți ia ceva timp, dar odată ce cazi, intri într-o cădere liberă. Dar dacă un om face ceva pentru a-ți trăda încrederea, vei reveni imediat înapoi din dragostea față de el.

7. Berbec

Ești un pic mai păzit decât alte semne, iar caracterul tău dominant înseamnă că îți vei proteja sentimentele. Puternic și egocentric, nu ești atât de dispus să-ți predai inima. Nu-ți plac bărbații slabi și ai prefera ca un tip să vină călare pe un cal pentru a te mătura de pe picioare. Pentru tine, a te îndrăgosti durează ceva timp. Dar apoi se întâmplă… încet… apoi dintr-o dată. Odată ce cazi, cazi adânc… ca și cum ai cădea în Marele Canion.

Citește și: Ce personaj de poveste ești, în funcție de zodia ta

8. Rac

Acea coajă dură de Rac îți protejează inima de a fi frântă. De asemenea, acoperă un cazan de emoție, pentru că vrei să iubești și să fii iubit mai mult decât orice pe lume. O teamă profundă de a fi rănit, te ține în gardă. Frica de respingere te împiedică să cazi imediat în groapa fără fund a iubirii. Dar când cazi, cazi tot drumul. Tipul de care te îndrăgostești este un om norocos.

9. Capricorn

Din cauza timidității tale fundamentale, ia puțin mai mult decât la majoritatea. Ai nevoie de cineva care să-ți construiască ego-ul înainte de a-i da inima ta. Ești ca Rapunzel în castelul tău, protejat de ziduri de piatră, îți vei lăsa părul lung și îl vei lăsa pe Mr. Right să urce în castel odată ce ai sentimente pentru el. Dar trebuie să fii păcălit puțin înainte de a-l lăsa să urce în inima ta.

10. Vărsător

Pentru tine, dragostea se întâmplă încet… și cu siguranță. Prețuiești prietenia mai mult decât dragostea. Probabil că și tu prețuiești aspectul și sexul în locul iubirii. Chiar dacă el este deja profund îndrăgostit de tine, este încă probabil să-l prezinți altora ca fiind „prietenul tău”. Atitudinea ta este că poți să-ți porți propria apă. Dacă cazi, nu va fi atât de departe și nu va dura mult.

11. Taur

Gândești cu creierul, nu cu inima. Cauți siguranța mai presus de toate, ceea ce este mai practic decât romantic. Pentru că iubirea nu vine niciodată răcnind ca un val de maree, este mai mult ca picurarea lentă a unei scurgeri de la robinet. Te îndrăgostești încet și cazi din dragoste în mai puțin timp decât îți ia să strănuți.

Citește și: Analiza numerologică a anului 2023. Ce vibrație are acest an și cum ne poate influența energetic

12. Fecioară

La fel ca o Fecioară, îți iei timp. Este posibil să vă pierdeți virginitatea sexuală înainte de a vă îndrăgosti pentru prima dată. Problema principală nu este că ești rece, ci că ești pretențioasă, unii ar spune chiar că ești încrezută. Veți căuta defecte în el aproape ca un sergent de instrucție care inspectează cazărmile armatei. Ești un pic perfecționistă. Îți ia atât de mult să te îndrăgostești, oamenii care sunt blocați în spatele tău încep să claxoneze.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite