Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cât de bine dormi în funcție de zodie. Astrele îți influențează somnul după semnul zodiacal sub care te-ai născut

Cât de bine dormi în funcție de zodie/ Freepik
Cât de bine dormi în funcție de zodie/ Freepik

Zodia noastră poate spune multe despre noi și ne poate influența viața, chiar dacă vrem sau nu să credem. Semnul zodiacal sub care ne-am născut are o semnificație specială și ne oferă trăsături care joacă un rol important în luarea deciziilor sau în relațiile cu cei din jur. Cu toate acestea, zodia poate influența și modul cum dormi, iată cum!

Berbec 

Cât de bine dormi în funcție de zodie. Pentru că are o fire vulcanică, o persoană din zodia Berbec ce nu a avut un somn odihnitor nu este chiar o companie plăcută. De abia poate funcționa și are și fitilul pus. Și asta pentru că, pe timpul nopții, mintea unui Berbec o ia la goană, creând planuri și rezolvând situații care pot apărea. Sfat pentru persoanele din acestă zodie: nu te ajută cu nimic să stai treaz și să te gândești la lucrurile pe care le vei avea de făcut a doua zi, așa că fă-ți o favoare și lasă lista de pași de urmat pentru dimineață. 

Taur 

Taurul vrea întotdeauna să doarmă mai mult. Dacă îi spune cineva că va avea 8 ore de somn, un Taur va negocia până la 10 ore. Nativii acestei zodii muncesc din greu, motiv pentru care au nevoie de tot somnul pe care îl pot avea. Dacă ești Taur, să știi că nu e nimic în neregulă dacă tragi un pui de somn când ajungi acasă de la serviciu. Somnul suplimentar îi ajută pe cei din această zodie să rămână persoanele distractive pe care le știm cu toții.

Citește și: Cel mai mare păcat în funcție de zodie. Egoismul, minciuna și mândria fac parte din viața acestor semne zodiacale

Gemeni 

Dacă ești Gemeni, este posibil să simți mult stres. Dacă iei acest stres cu tine în pat, atunci e puțin probabil să ai parte de cele 8-10 ore pentru a-ți reîncărca complet bateriile. Soluția este să te deconectezi de la tehnologie și de la lume. Lasă telefonul din mână și petrece ceva timp meditând.

Rac

Racul este sufletul petrecerii, și asta pentru că noaptea parcă renaște și pur și simplu nu există vreun mod care să îl facă să adoarmă la o oră fixă. Dar odată ce au adormit, somnul este unul profund. Ideea e să apuce să doarmă suficient. Sfat pentru Rac: programează niște ferestre pe timpul zilei în care să ai parte de niște reprize de somn.

Leu 

Cât de bine dormi în funcție de zodie. Odată cu apariția vremii cu temperaturi puțin mai scăzute, un Leu va trebui convins să iasă din casă. Pe perioada toamnei și iernii, Leul doarme mai mult pentru a compensa orele puține de somn de care a avut parte în inima verii.

Fecioară 

Fecioarele au mai multe probleme cu somnul decât restul zodiilor. Iar cel mai întâlnit motiv al insomniei este reluarea în mod repetat a unor părți ale zilei în capul lor chiar când sunt pe punctul de a adormi. Dacă ești Fecioară și citești aceste rânduri: învață să te deconectezi! Pune stop tehnologiei, meditează și fă dormitorul un loc de relaxare în care te poți odihni, potrivit horoscope.com.

Balanță 

Cât de bine dormi în funcție de zodie. Nativilor din Balanță le place somnul, chiar dacă unii oameni îi numesc leneși. Dacă nu au parte de somnul de care au nevoie, nu sunt o prezență plăcută. Găsește echilibrul din viața ta, Balanțo! Renunță la reprizele de somn din timpul zile și creează-ți o rutină care să îți permită atingerea aceluiași număr de ore de somn în fiecare seară.

Scorpion

Scorpionii nu dorm suficient în timpul săptămânii, dar funcționează destul de bine. Compensează când vine weekend-ul, obținând câteva ore de somn în plus. Dacă ești din zodia Scorpion, să știi că puțină meditație înainte de a adormi și imediat cum te trezești îți poate îmbunătăți calitatea somnului.

Săgetător 

Cât de bine dormi în funcție de zodie. Nativii zodiei Săgetător zici că dorm cu un ochi deschis, fiind aproape imposibil să treci pe lângă ei neobservat. Nu se dau înapoi de la a recupera în timpul zilei câteva ore de somn de care nu au avut parte pe timpul nopții. Și bine fac! Nu există mod în care să ajungă la un somn mai profund, așa că vor ațipi de câte ori au ocazia.

Citește și: Cum să eviți întâlnirile eșuate în funcție de zodia ta

Capricorn

Capricornii tind să se trezească în zorii zilei, ceea ce înseamnă că sunt și printre primii când vine vorba de culcare. Deși o întreagă noapte de somn nu le e străină capricornilor, nu sunt predispuși la vise. Deși visători lucizi, frecvența viselor poate fi redusă printr-o baie caldă înainte de culcare.

Vărsător 

Cât de bine dormi în funcție de zodie. Vărsătorii sunt sclifosiți când vine vorba de somn. Odată ce află ce merge pentru ei, trebuie să respecte cu sfințenie acele lucruri pentru a avea parte de cât mai mult somn în timpul nopții. Pentru mulți dintre nativii acestei zodii, asta înseamnă să lucreze multe ore, apoi să doarmă la fel de mult. Unii dintre Vărsători consideră că este mai util să vizioneze un film sau să asculte muzică în timp ce încearcă să adoarmă. Sfat: evită somnul din timpul zilei ca să te asiguri că poți adormi mai ușor noaptea.

Pești 

Cât de bine dormi în funcție de zodie. Întotdeauna e un joc periculos să încerci să scoți un Pește dimineața din pat. Dacă are nevoie de somn, nativul acestei zodii poate dormi lejer până la 10 ore. Totodată, persoanele din această zodie trăiesc prin subconștient și prin visele lor și tind să își folosească timpul de somn pentru a vedea lumea în alt mod. Peștii sunt visători, empatici și au o imaginație bogată. Ei visează că lumea este un loc mult mai frumos decât ceea ce este de fapt în realitate. Trezirea lor e dură de multe ori pentru că vin din lumea aceea imaginară și frumoasă în realitatea, de multe ori sumbră, în care trăim. 

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite