Warning: Undefined array key "options" in /home/r100535nara/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Ce fruct ești în funcție de zodia pe care o ai
ADVERTISEMENT

Ce fruct ești în funcție de zodia pe care o ai

Ce fruct ești în funcție de zodia pe care o ai/ Pixabay
Ce fruct ești în funcție de zodia pe care o ai/ Pixabay

Vrei să știi ce fruct ești în funcție de zodia ta? Ai fost vreodată descris ca un măr rău? Poate crezi că ești cool ca un pepene?

Există milioane de moduri în care oamenii se descriu pe ei înșiși și unii pe alții folosind fructe și legume, dar știai că dacă faci o călătorie pe culoarul astrologic, ai putea descoperi ceva nou despre tine? Să ne distrăm puțin! Iată care sunt fructele reprezentative fiecărei zodii în parte.

BERBEC

Sunteți cel mai bun atunci când sunteți provocat atât mental, cât și fizic, iar beneficiile pentru sănătate ale fructului kale vă vor pune în cea mai bună poziție pentru a fi în forma de top!

TAUR

Îți place să te bucuri de o mare stabilitate în viața ta, și nu există nimic mai stabil și tradițional în lumea fructelor decât mărul clasic!

GEMENI

Ești o persoană complexă, cu o mulțime de straturi diferite, așa că o nucă de cocos, cu coajă tare, cu puful gros și interiorul moale, dulce este potrivirea perfectă, potrivit Food.

RAC

Mango-urile pot fi greu de pregătit, cu cerințele lor complicate de tăiere și puteți fi, de asemenea, cineva care are nevoie de puțin timp pentru a se deschide unei persoane!

Citește și: Horoscop luna martie 2023. Schimbări majore în cazul a șase zodii și experiențe unice pentru alte șapte zodii

LEU

Tu ești steaua colorată a spectacolului, care este o plăcere naturală a mulțimii născute, așa că te face să te potrivești cel mai mult cu căpșuna clasică.

FECIOARĂ

Ești un prieten loial și muncitor, care poate adăuga multă profunzime și aromă cercului tău social, la fel ca frumosul și versatilul pepene verde!

BALANȚĂ

Ești o persoană deschisă căreia îi place să fie considerată o prezență răcoritoare în viața tuturor, la fel ca și portocala!

SCORPION

Uneori poți fi un pic de mister de rezolvat pentru cei din jurul tău, foarte mult ca fructul dramatic, dar frumos, deci, fructul dragonului, potrivit Food.

SĂGETĂTOR

Ești un fan favorit printre prietenii și familia ta, cineva pe care toată lumea îl iubește și-l invită la fiecare eveniment. Popularitatea ta se potrivește cu siguranță cu nebunia hipster pentru avocado!

CAPRICORN

Ești un tip tradițional, dar ai o forță interioară care este invidiată de orice alt semn și de fruct, care ne amintește că cel mai mult este, cu siguranță, gutuia!

Citește și: Cât de repede te îndrăgostești în funcție de zodie

VĂRSĂTOR

Ești o gură de aer proaspăt, fiind în același timp intelectual și distractiv, foarte asemănător cu afinul umil, iubit cu un strop permanent de prospețime, potrivit Food.

PEȘTI

Ești iubit de toată lumea, dar ai capacitatea de a fi șocant atunci când trebuie să fii, foarte mult semeni cu dulceața și claritatea unei lămâi!

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite