ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic 23 martie 2023. Luna Nouă a Berbecului activează o serie de sectoare ale tuturor zodiilor. Unii se pot bucura de realizări mult așteptate, iar alții pot începe noi parteneriate

Horoscop zilnic/ Freepik
Horoscop zilnic/ Freepik

Horoscop 23 martie 2023. Zilnic îți punem la dispoziție horoscopul pentru fiecare zodie. Citește totul despre previziunile în dragoste, bani și sănătate. Află din materialul de mai jos ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi!

Horoscop 23 martie 2023 Berbec

Acum, că soarele este în semnul vostru și experimentăm prima lună nouă a anului nou astrologic pe 21, vă veți simți ca un copil de aur cosmic. Jupiter, planeta abundenței, este, de asemenea, în semnul vostru pentru încă două luni, astfel încât orice v-ați dorit are o probabilitate mai mare de a se adeveri dacă rămâneți concentrați asupra premiului.

Dar care este premiul tău în acest an, Berbec? Luna este în Taur de joi până sâmbătă, și s-ar putea petrece acele zile reflectând mai serios asupra valorilor tale, precum și povestea banilor tăi. Intrarea lui Pluto în Vărsător pe 23, te încurajează să intri în construirea comunității în loc să fii singurul investitor al proiectelor sau viziunilor tale. Permiteți-vă să fiți susținuți și amplificați.

Horoscop 23 martie 2023 Taur

Taur, acum că Venus, planeta iubirii și a magnetismului, este așezată în semnul tău, este posibil să fii mai clar despre ceea ce îți place și ceea ce nu îți place, iar acest lucru te ajută să te tai direct la punctul în interacțiunile tale cu ceilalți.

Cum vibrațiile arzătoare ale sezonului Berbecului pot uneori să se simtă copleșitoare pentru semnul împământat, prezența lui Venus în Taur vă va reaminti că rămânerea împământată în mijlocul schimbărilor majore este cheia creșterii voastre durabile. Prezența lui Pluto în Vărsător începând cu anii 23, vă poate duce într-o călătorie sălbatică, dar cheia este să vă amintiți că universul are spatele în mijlocul răsturnărilor de situație.

Horoscop 23 martie 2023 Gemeni

Gemeni, Marte, planeta de acțiune, își petrece ultima săptămână în semnul vostru, iar acest lucru coincide cu începutul noului an astro. Un capitol începe, iar altul se apropie de sfârșit Gândește-te la august 2022, când Marte a intrat pentru prima dată în semnul tău pentru o ședere de șapte luni. Cine erai tu atunci? Sunt șanse ca voi să fi evoluat dincolo de credință și încă integrați lecțiile cosmice care v-au fost date.

Luna nouă Berbec din această săptămână, pe 21, vă poate oferi o oportunitate de a vă împărtăși experiențele cu o comunitate de oameni care ar beneficia de înțelepciunea voastră, iar de acolo vi se vor deschide uși în acest spațiu (sau dincolo), mai ales odată ce Pluto intră în Vărsător pe 23.

Horoscop 23 martie 2023 Rac

Rac, odată cu începutul sezonului Berbecului, apare ambiția voastră arzătoare, care vă poate lua inițial prin surprindere. Chiar dacă credeai că ești mulțumit de traiectoria ta profesională, Luna Nouă în Berbec, pe 21, ar putea să îți prezinte câteva alternative care să te lumineze cu adevărat. Ar putea fi momentul să luăm în considerare o schimbare de carieră, dacă nu acum, atunci în următoarele șase luni. La ce ți-ai dorit cu adevărat să te dedici și îți vei da permisiunea să o faci?

Începând cu această joi, Luna Taurului vă reamintește că viața poate fi luată pas cu pas, nu este nevoie să vă presați să vă dați seama de toate deodată, chiar dacă viteza sezonului Berbecului vă face să credeți că trebuie să vă aflați în mișcare.

Citește și: Ce fruct ești în funcție de zodia pe care o ai

Horoscop 23 martie 2023 Leu

Acum că sezonul Pești a venit și a trecut, începutul noului an astrologic activează sectorul expansiunii, aventurii, călătoriilor și filozofiei. Poate fi în dispoziția ta de a planifica o călătorie sau de a se îndrepta spre o călătorie. Atâta timp cât nu fugi de sensibilitățile tale mai profunde, du-te pe zona aceasta. Dar fii sincer cu tine însuți dacă folosești călătoriile sau aventurile ca o formă de evadare.

La mijlocul săptămânii, luna în Taur evidențiază sectorul carierei și vă ajută să vă confruntați cu propriile convingeri limitative. Cu planeta norocului aflată în prezent în semnul de foc al Berbecului, cu cât îți asumi mai multe riscuri, cu atât vei câștiga mai mult. Dar luna Taur se va îmbina cu natura ta Leu, ceea ce ar putea duce la supraanalizarea unei situații care ar putea funcționa în favoarea ta pe termen lung.

Horoscop 23 martie 2023 Fecioară

Fecioară, începutul sezonului Berbecului pe 20, activează sectorul tău de profunzime, resurse externe și fuziuni. Luna nouă a Berbecului din 21 (și cele zece zile care urmează) este momentul ideal pentru a vă împușca atunci când vine vorba de a acorda cereri, investiții, burse, diferite sume și de a vă manifesta slujba de vis.

Cu guvernatorul vostru planetar, Mercur, de asemenea, în Berbec pentru următoarele trei săptămâni, veți observa că ideile vin la tine în viteza fulgerului, așa că încercați să păstrați un jurnal aproape de această săptămână a lunii noi, în special odată cu Pluto, planeta transformării, și să vă păstrați un jurnal. Intră în Vărsător pe data de 23 martie și activează sectorul tău de wellness.

Horoscop 23 martie 2023 Balanță

Acum, că Venus, stăpâna voastră planetară, este în Taur, celălalt semn care vă guvernează, vă va face mai curioși cu privire la nevoile voastre emoționale. Dacă anterior vă ocoliți sentimentele sau vă concentrați doar asupra muncii, prezența lui Venus în Taur servește ca un apel de trezire. Oricât de mult ai părea să fii detașat emoțional, de fapt tânjești după intimitate și conexiune. Așa că permite-ți să o primești în această zi, mai ales odată ce Luna Nouă a Berbecului va lovi pe 21, activând sectorul tău de căsătorie și parteneriat.

Horoscop 23 martie 2023 Scorpion

Utilizați energia lunii noi pentru a crea o listă de non-negociabile pe care le aveți atunci când vine vorba de relația voastră cu sinele, finanțele, călătoria de wellness și conexiunile proprii. Să te ții responsabil pentru persoana care vrei să fii și pentru viața pe care o construiești este esențial.

Cu guvernatorul vostru planetar, Pluto intrând în Vărsător pe 23, pentru prima dată în viața noastră, s-ar putea să vă simțiți ca un extraterestru care vizitează planeta Pământ, perspectiva voastră asupra vieții, iubirii, familiei și trecutului vostru trece printr-o schimbare radicală. Aveți încredere în această schimbare.

Horoscop 23 martie 2023 Săgetător

Acest echinocțiu se simte ca un portal pentru tine, dacă te-ai simțit mai descurajat, mai sensibil și nostalgic în timpul sezonului Pești, energia încrezătoare și condusă a sezonului Berbecului te va trezi din hibernare și te va încuraja să-ți urmezi cu îndrăzneală dorințele actuale.

Dar cu Marte, planeta de acțiune, încă în Gemeni până în data de 25 martie, s-ar putea să simțiți că există mai multe căi, locuri de muncă, relații și oportunități de a alege, și vă poate copleși până la punctul în care nu alegeți nimic.

Horoscop 23 martie 2023 Capricorn

În ultimii paisprezece ani, Pluto, planeta transformării, s-a răcit în semnul vostru, operând în spatele scenei și ajutând omenirea să creeze baze solide pentru noi înșine la nivel personal și colectiv. Dar sunt evidențiate și momentele în care fundațiile care există nu au fost sustenabile sau sănătoase pentru noi, la nivel colectiv și personal.

În această zi, pe 23, Pluto părăsește semnul și intră în Vărsător. Totul este pe cale să se schimbe.

Citește și: Cât de repede te îndrăgostești în funcție de zodie

Horoscop 23 martie 2023 Vărsător

Vărsătorul, începutul sezonului Berbecului pe 20 martie, urmat de Luna Noua a Berbecului pe 21, îți electrizează viața în cele mai strălucitoare moduri. Cu sectorul vostru de comunicare activat de Soare, Lună, Mercur, Jupiter și Chiron, toate în primul semn al zodiacului, oamenii vor asculta ceea ce aveți de spus, și momentele voastre de tăcere vor fi, de asemenea, simțite cu voce tare.

Cu Pluto intrând în semnul vostru pe 23, pentru prima dată în peste două sute de ani, nimic din această zi nu se va simți „regulat”. Veți simți că ați fost transportați pe o nouă planetă, una în care oamenii ajung în sfârșit la viziunile și epifaniile pe care le aveți de ani de zile, dacă nu pentru întreaga voastră viață.

Horoscop 23 martie 2023 Pești

Bine ai venit în noul an astro, Pești! Acum, că sezonul de naștere a venit și a trecut, este posibil să începeți sezonul Berbecului într-o dispoziție contemplativă, dar condusă. Cu guvernatorul vostru planetar Jupiter aflat în Berbec, voi acționați mai mult într-o chestiune asemănătoare Berbecului, indiferent dacă sunteți conștienți sau nu.

Verificați-vă și vedeți dacă există modalități prin care puteți intra în lumina reflectoarelor în această zi, mai ales când vă stabiliți intențiile de Lună nouă. Dorințele tale se vor manifesta probabil în fața ochilor tăi, dacă ești suficient de curajos pentru a cere universului exact ceea ce vrei.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite