Warning: Undefined array key "options" in /home/r100535nara/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Horoscop zilnic 20 martie 2023. Creativitatea și spiritul creator ar putea fi extrem de benefice în cazul a șase zodii, iar banii și aspectul financiar ar putea exploda pentru cinci zodii
ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic 20 martie 2023. Creativitatea și spiritul creator ar putea fi extrem de benefice în cazul a șase zodii, iar banii și aspectul financiar ar putea exploda pentru cinci zodii

Horoscop 20 martie 2023. Zilnic îți punem la dispoziție horoscopul pentru fiecare zodie. Citește totul despre previziunile în dragoste, bani și sănătate. Află din materialul de mai jos ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi!

Horoscop 20 martie 2023 Berbec

Este o zi bună să-ți folosești imaginația pentru a transforma o idee vagă într-un „lucru” real. Soarele se întâlnește cu Neptun cel creativ, stimulându-ți idealismul, precum și tendințele artistice, așa că ia în considerare să pui un pic din ceea ce este ascuns, în tine. Marte, conducătorul tău, se confruntă cu Mercur, astfel încât toată lumea are o opinie care nu este neapărat utilă sau binevenită, potențial incluzând și propria ta opinie! Cu Mercur și Neptun mână în mână, nu poți să crezi neapărat tot ce auzi, așa că țineți-vă departe de afacerile altor oameni și poate că vor rămâne departe de ale voastre.

Horoscop 20 martie 2023 Taur

Să te bucuri de timp cu prietenii artiști sau să-ți promovezi propriile scopuri creative este bine venit acum, deoarece Soarele și Neptun se conectează în zona ta de ambiții și colaborări. S-ar putea să existe unele interferențe cu proiectele la mijlocul săptămânii, când prea multe influențe și probleme legate de bani ar putea estompa liniile atunci când Mercur și Marte se ciocnesc, așa că canalizați-vă dulceața interioară pentru a depăși orice dispute sau dezacorduri. Acest lucru ar trebui să fie ușor, deoarece stăpâna voastră Venus intră în semnul vostru, aducând acum șansa de a vă fermeca, mai degrabă decât de a vă pedepsi.

Horoscop 20 martie 2023 Gemeni

Dezlănțuiți-vă latura creativă, fie că este prin utilizarea mâinilor sau (mai probabil) imaginația inventivă pentru a găsi soluții. Soarele și Neptun eteric vă pot ajuta să vă atingeți intuiția mai profundă, mai degrabă decât să folosiți logica superficială. Chiar și așa, s-ar putea să nu fiți pregătiți să împărtășiți lumina reflectoarelor sau să jucați frumos dacă alții vă umbresc ideile sau, mai rău, să le revendicați ca fiind ale lor, ceea ce s-ar putea întâmpla atunci când stăpâna voastră Mercur se confruntă cu Marte în semn propriu. Nu crede tot ceea ce vezi și auzi, dar evită, de asemenea, orice încercare de a induce în eroare pe alții la locul de muncă.

Horoscop 20 martie 2023 Rac

Privind la imaginea de ansamblu, este probabil să vă preocupe acum, cu Soarele și Neptun fără limite adăugând o atracție suplimentară pentru călătorie, aventură, publicare, mass-media și spiritualitate. Acest combo cosmic, de asemenea, ridică altruismul și compasiunea într-un mod mare, îndemnându-vă să faceți ceva creativ și substanțial care oferă ajutor acolo unde este necesar în lumea din jurul vostru. Oamenii, pur și simplu, nu vă ascultă acum, de asemenea, atunci când Mercur și Marte se conectează și declanșează evenimente sau amintiri din trecut în care nedreptatea a fost ignorată sau creativitatea a fost criticată. Stai ferm, pe măsură ce Venus se mută în zona ta de prietenii și ambiții în această zi, astfel încât echipa ta să vă fi susținut spatele și proiectele tale personale sunt îmbibate în dragoste, tenacitate și rezistență.

Citește și: Ce fruct ești în funcție de zodia pe care o ai

Horoscop 20 martie 2023 Leu

Instinctele se desfășoară adânc în această zi, cu conducătorul vostru Soarele și cu inima deschisă a lui Neptun conectându-se pentru a vă ajuta să simțiți toate sentimentele din jurul dorințelor voastre secrete. Există o dorință distinctă de a fuziona acum, fie că este romantic sau cu un parteneriat de afaceri în care creativitatea împărtășită este o unitate puternică. Chiar și așa, pot exista ciocniri de opinii și prietenii ar putea dezaproba o astfel de uniune sau încurcătură financiară. Cu Mercur și Marte în conflict unul cu celălalt, ar putea exista cuvinte dure spuse, astfel încât să evite detonarea situațiilor tensionate pentru a preveni escaladarea problemelor. Aveți bunul simț, ca și în cazul lui Neptun, nu tot ceea ce vedeți sau auziți este în mod necesar așa cum apare și ar putea fi prea ușor să credeți pur și simplu ceea ce doriți să credeți.

Horoscop 20 martie 2023 Fecioară

Te uiți prin ochelari tăi de îndrăgostit în această zi cu Soarele și Neptun visător adăugând un filtru idealist la viziunea ta despre cele mai apropiate parteneriate. Este un moment bun pentru a colabora și a co-crea. Totuși, nu este vorba de o navigare lină, deoarece Mercur, în zona relației voastre, se îndreaptă spre Marte, influențându-vă în prezent cariera, astfel încât ar putea exista neînțelegeri care să fie aruncate în aer în afara proporției. Încercați să fiți deschiși și deasupra tuturor interacțiunilor acum, dar nu presupuneți că alții sunt pe aceeași pagină. Cu planeta iubirii Venus trecând în zona voastră de aventuri mai târziu în zi, ați putea găsi dragostea online, într-o călătorie, într-un magazin de cărți sau pe un curs pe care îl studiați.

Horoscop 20 martie 2023 Balanță

Este un moment minunat pentru un răsfăț, așa că fii creativ. Soarele adaugă energie suplimentară, iar Neptun îți adaugă o strălucire pe care alții o vor observa și de care vor fi uimiți. Fii absolut clar în ceea ce vrei atunci când vine vorba de tratamente de înfrumusețare sau orice fel de serviciu pe care îl angajezi sau îl folosești acum. Cu Mercur și Marte în conflict unul cu celălalt, ceea ce credeai că ai cerut s-ar putea să nu fie ceea ce primești. Cineva ar putea încerca să pună o situație dificilă în ordine, dar vorbitul este un lucru și acțiunile sunt altele, așa că acesta este un moment pentru a crede atunci când îl vezi, nu accepta platitudini doar pentru a păstra pacea. Venus, domnitorul tău, alunecă în zona ta de bani, putere și senzualitate mai târziu în această zi, iar sentimentul de a avea ceea ce vrei pentru că meriți este un impuls puternic pentru stima de sine.

Horoscop 20 martie 2023 Scorpion

Flirtul, visarea, artosul și romantismul este darul care continuă să-l ofere în această zi cu Soarele si Neptun, toate iubite în zona ta de romantism și creativitate. Fă ceva care îți ilustrează talentele artistice, dansează, pictează, cântă sau explorează un film sau o expoziție de artă captivantă și neobișnuită. S-ar putea să descoperi că dorințele tale depășesc bugetul tău, dar cu Mercur și co-guvernatorul tău Marte ciocnindu-se, ar putea exista discuții aprinse despre ceea ce vrei față de ceea ce îți poți permite. Pe măsură ce Mercur se unește și cu Neptun în această zi, ar putea exista un indiciu de înșelăciune sau de auto-amăgire în jur, astfel încât să nu vă prindeți în ceea ce s-ar putea dovedi a fi o fantezie costisitoare.

Horoscop 20 martie 2023 Săgetător

Există un mare accent pus pe aranjamentele de viață, stilul de viață, familia și moștenirea acum cu Soarele și Neptun sentimental în zona ta de origine. S-ar putea să vă simțiți înclinați să vă transformați locuința într-un sanctuar de liniște sau să adăugați ceva vechi, marca stilului Hollywood. Această combinație cosmică scoate în evidență partea ta artistică. Fiți conștienți de faptul că, nu toată lumea va fi în mod necesar la bord cu planurile voastre, deoarece Mercur în zona voastră de origine se întâlnește complet pe Marte, planeta care influențează în prezent cele mai apropiate parteneriate, astfel încât cuvintele și opiniile puternice sunt susceptibile de a nu fi reținute. Mercur, de asemenea, se conectează cu Neptun în această zi, astfel încât există posibilitatea ca fantezia și fabricațiile să se întoarcă și să vă lovească dacă nu vă mențineți un punct de sprijin în lumea reală, mai degrabă decât în lumea viselor voastre.

Citește și: Cât de repede te îndrăgostești în funcție de zodie

Horoscop 20 martie 2023 Capricorn

Sub influențele cosmice ale Soarelui și ale lui Neptun, în această zi, te-ai putea simți inspirat să scrii o poezie, să creezi un cântec de dragoste sau să arăți cum te simți prin intermediul dansului, în locul potrivit, la momentul potrivit. Această combinație cosmică vă distruge rezistența la PDA-uri și vă scoate în evidență latura tandră, creativă și imaginativă atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor profunde. Când Mercur se întâlnește cu Marte în jurul vârstei de jumătate, o voce mică din interiorul tău te-ar putea face să te bați pentru că ești atât de „moale”, spunându-ți că ar trebui să te întorci la afaceri, să te simți bine, dar nu aruncați lucrurile în afara proporției, deoarece merită să dezvăluiți din când în când o mică vulnerabilitate în cercurile potrivite.

Horoscop 20 martie 2023 Vărsător

S-ar putea să vă pierdeți banii în această zi cu Soarele și planeta Neptun, care estompează linia încurajându-vă să cheltuiți ca nebunii sau să dați totul în scopuri caritabile. Sponsorizarea unei dorințe creative, a ta sau a altcuiva, este, de asemenea, o posibilitate acum, deoarece planetele vă îndeamnă să trăiți visul și să fiți indulgent artistic. Oricât de minunată ar suna această lume ideală, ar putea avea un impuls instantaneu, în timp ce Mercur în zona voastră financiară se luptă cu Marte în zona voastră romantică și creativă. Pasiunea, în toate formele sale, ar putea fi trezită ca rezultat și nu neapărat într-un mod pozitiv, așa că încearcă să te ții departe de dramele altora. Dacă cineva continuă să-ți spună că lucrurile sunt în regulă, fă o verificare a faptelor, mai degrabă decât să le accepți cu naivitate cuvântul.

Horoscop 20 martie 2023 Pești

S-ar putea să te simți super-creativ în această zi cu Soarele și conducătorul tău Neptun, agățându-se în semnul tău pentru a te energiza să produci ceva care îndeplinește o nevoie artistică. Dacă nu poți, nu vei simți sau nu simți cum muza creativă coboară, te vei pierde într-un film grozav sau într-o carte puternică sau vei merge să dansezi ca și cum nimeni nu s-ar uita. Este un moment ușor să spui cuiva ce simți, dar cu Mercur în semnul tău agitând Marte în zona ta de origine, s-ar putea să te simți sub presiunea familiei să te concentrezi pe o singură direcție, mai degrabă decât să-ți ții opțiunile deschise. Nu vă amăgiți pe voi înșivă sau pe alții cu privire la adevăratele voastre intenții atunci când Mercur se conectează și cu Neptun sub o stare tulbure.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite