Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Horoscop luna octombrie 2022. Predicțiile pentru toate zodiile luna aceasta

Horoscop luna octombrie 2022/ Freepik
Horoscop luna octombrie 2022/ Freepik

Horoscop luna octombrie 2022. Octombrie este o lună plină de tranziții, sfârșituri și începuturi. Avem parte de lună plină, eclipsă parțială de soare și Mercur Retrograd. Zodiile vor fi afectate și influențate în mare parte de aceste fenomene astronomice.

Iată predicțiile lunii octombrie pentru fiecare zodie!

Horoscop luna octombrie 2022 Berbec

Sfârșiturile se transformă în noi începuturi. Închizi niște uși, însă în cele din urmă ajungi să deschizi altele. În această lună trebuie să-ți acorzi mai mult spațiu pentru o introspecție și o acceptare a schimbărilor prin care treci. Acordă-ți timp suficient pentru a hrăni noile obiceiuri pe care le implementezi acum în viața ta.

Horoscop luna octombrie 2022 Taur

În luna octombrie, Taurii se concentrează pe legăturile cu persoanele din jurul lor. Relația cu apropiații poate să fie una dintre cele mai satisfăcătoare părți ale vieții, însă nativi din zodia Taur sunt într-o dilemă în ceea ce privește relațiile, asta din cauza faptului că vor să aibă oameni în jurul lor care să se potrivească cu idealurile acestora.

Horoscop luna octombrie 2022 Gemeni

Gemenii sunt supuși luna aceasta să învețe să spună nu. Chiar dacă „cineva” trebuie să facă un lucru, asta nu înseamnă că trebuie să fi tu acela. Să spui continuu „da” la lucrurile la care tu în mod normal ai spune „nu” este o modalitate care te va face să te simți nemulțumit de propria viață. Fi responsabil și pune-te pe tine pe primul loc.

Citește și: Cea mai sarcastică zodie. Tu ai observat asta la prietenii tăi?

Horoscop luna octombrie 2022 Rac

Racii au parte de o schimbare în viața lor în luna octombrie. Aceștia se vor concentra să-și înfrunte temerile să elimine rușinea pe care o asociază cu dorințele lor. Nativii din zodia Rac trebuie să afle ce anume îi fac fericiți și să lupte pentru dorințele și nevoile lor, indiferent de circumstanțele apărute.

Horoscop luna octombrie 2022 Leu

Leii se concentrează în această lună pe organizarea spațiului personal. Aceștia vor să știe dacă partenerul le oferă zona de confort de care au nevoie și mai ales cum să-și creeze sanctuarul care să le hrănească motivația. Leii au nevoie de un loc unde se pot odihni și pot crea în siguranță. Un spațiu de liniște și totodată de conexiune.

Horoscop luna octombrie 2022 Fecioară

Luna aceasta, Fecioarele se axează pe comunicare. Este adevărat că acestea iubesc cuvintele, însă în următoarea perioadă se concentrează foarte mult pe partea de comunicare. Vor să-și perfecționeze limbajul și modul în care transmit mai departe informația, iar acest lucru nu va aduce decât beneficii Fecioarelor, atât pe plan personal, cât și profesional.

Horoscop luna octombrie 2022 Balanță

Balanțele trebuie să renunțe să mai achiziționeze lucruri de care nu au nevoie. În luna octombrie acești nativi analizează toate strategiile financiare și se gândesc cum să-și schimbe perspectiva din acest punct de vedere. În această lună, Balanțele devin mai conștiente de instrumentele necesare pentru a-și susține stabilitatea materială.

Horoscop luna octombrie 2022 Scorpion

Dacă în ultima vreme, Scorpionii s-au simțit diferiți, considerând că fac parte dintr-o lume complet diferită față de cea de anul trecut, poate părea un lucru negativ, însă nu este deloc așa. Viața ta nu este complet diferită și cel mai probabil te afli în pragul unei metamorfoze extraordinare de la omidă la fluture. Lucrurile se schimbă tocmai pentru ca noi să evoluăm, astfel că, încearcă să fii mai pozitiv și să accepți ceea ce îți oferă Universul.

Citește și: Cea mai altruistă zodie. Această zodie îi pune pe apropiați mai presus de orice

Horoscop luna octombrie 2022 Săgetător

Săgetătorii se axează luna aceasta, mai mult decât oricând, pe nevoile lor. O modalitate de a înțelege care sunt aceste nevoi ar putea fi să acordați atenție viselor voastre. Notați-le dacă puteți! Subconștientul tău poate procesa informații care necesită timp pentru a se integra în realitatea ta conștientă. Intenția de a căuta lumina adevărului poate necesita o singurătate semnificativă.

Horoscop luna octombrie 2022 Capricorn

Capricornii se axează luna aceasta pe legarea unor relații noi. Deși poate fi dificil să-ți faci prieteni dacă nu faci parte din grupuri organizate, acest lucru nu este imposibil. Nativii din zodia Capricorn vor încerca din luna octombrie să se elibereze de aceste judecăți și să creeze noi conexiuni care să-i ajute pe viitor.

Horoscop luna octombrie 2022 Vărsător

Un îndemn de reflecție pentru tine în această lună este să-ți imaginezi cum ar fi să pornești într-o nouă direcție. Să visezi un nou vis. Este ușor să rămâi blocat și să-ți păstrați o identitate, o viziune asupra lumii, un loc de muncă, o relație sau orice context sau situație, pur și simplu pentru că ai alocat atât de mult timp. Cu toate acestea, a rămâne de dragul timpului care a trecut este un mod sigur de a trăi cu regret. A începe din nou poate fi înfricoșător, dar la fel este și a trăi viața fără un sens mai profund.

Horoscop luna octombrie 2022 Pești

Luna octombrie vine cu o schimbare pentru nativii din zodia Pești pe plan astronomic. Aceștia vor afla care sunt, de fapt, credințele lor cele mai ascunse și cum să facă față unor noi provocări. Peștii vor evolua destul de mult în această lună și se vor concentra pe găsirea unor răspunsuri la întrebările care le dau de cap în ultima perioadă.

Te-ar putea interesa și