ADVERTISEMENT

Cea mai sarcastică zodie. Tu ai observat asta la prietenii tăi?

Cea mai sarcastică zodie/ Pexels
Cea mai sarcastică zodie/ Pexels

De la zodia Gemeni, care este considerată cea mai sarcastică zodie, până la Vărsător, al cărui limbaj este mereu pregătit în a da un răspuns în a-și exprima opinia, următoarele sunt cele mai sarcastice zodii, din topul sarcasmului.

Zodia Gemeni este cea mai sarcastică zodie

Fiind unul dintre semnele zodiacale ușor maleabile, Gemenii sunt foarte atenți în exprimarea lor. Ceea ce nu este deloc o surpriză, aceștia fiind conduși de Mercur, intitulată și planeta comunicării. Această zodie poate fi foarte comunicativă, în orice situație în care este expusă, și nu se va scuza prea rapid pentru acest aspect.

Gemenii adoptă o abordare lejeră, naturală, chiar foarte jucăușă în conversațiile pe care le întrețin cu ceilalți, fapt pentru care sarcasmul este un punct forte. Pentru ei, menținerea unui dialog cu celălalt interlocutor este ca și un exercițiu psihic, pe care încearcă să nu-l ia prea tare în serios. Fiind un semn de aer, rotițele minții lor rulează într-un mod constant, ceea ce îi face să însoțească dialogul cu glume și jocuri de cuvinte.

Datorită mobilității lor, ei sunt capabili să se adapteze foarte ușor, realizând conversații cu diferite tipuri de persoane, fără să depună niciun efort. Sunt genul acela de persoane, care găsesc distracție în orice situație și au o capacitate de a se adapta oricărei stări de spirit.

Zodii care folosesc sarcasmul în comunicarea lor

Vărsătorul

Fiind un semn de aer, Vărsătorul este un gânditor activ și este unul dintre cele mai sociale semne ale zodiacului. Datorită acestui fapt, aceștia sunt capabili de a-și exprima opiniile, cu multă încredere, iar livrarea acestor gânduri este mereu satirizată.

Conduși de planeta Saturn, acești indivizi tind să adopte o tactică mai serioasă în ceea ce înseamnă arta comunicării. Acest lucru duce și la un comportament sarcastic. Vărsătorii sunt conștienți de modul în care folosesc cuvintele, în orice context, și se întâmplă foarte rar să vorbească fără să gândească. Mai exact, Vărsătorul este una dintre cele mai inteligente semne ale zodiacului. Atuu care face ca remarcile sale sarcastice să treacă neobservate de ceilalți.

Fecioara

Zodia Fecioară este orientată spre detalii, spre actele de serviciu ale zodiacului. Însă, sunt și niște comunicatori extraordinari. Aflându-se sub influența planetei Mercur, Fecioara dispune de o sumedenie de informații de oferit, în orice moment. Iar modul în care sunt exprimate acestea poate fi uneori cam dur.

Ca semn de pământ, Fecioara se mândrește cu mentalitatea sa logică și caracterul său dornic de a explica fiecare termen sau situație, cu scopul de a oferi o informație clară și corect înțeleasă. Acesta este motivul pentru care Fecioarele sunt denumite „Atotștiutoare” de către persoanele din jur, dar și foarte sarcastice.

Aceste zodii nu suportă incompetența, pedepsindu-i deseori pe ceilalți din cauza lipsei lor de coerență.
Crede-mă, nu ai vrea să fii inamicul unei Fecioare. Cuvintele pe care le folosesc acestea pot distruge starea ta de spirit.

Te-ar putea interesa și