ADVERTISEMENT

Cea mai altruistă zodie. Această zodie îi pune pe apropiați mai presus de orice

Cea mai altruistă zodie/ Unsplash
Cea mai altruistă zodie/ Unsplash

Oamenii altruiști au o natură pură, clară și plină de bunătate, punându-i pe cei pe care îi iubesc mai presus decât orice pe lume. Iată care este cea mai altruistă zodie!

Conform unor teste a reieșit că, Peștii sunt cei mai altruiști, din întreaga casă a zodiilor. Pe lângă cel mai altruist, avem și unul care se regăsește în partea opusă a discuției, și anume, cel mai egoist, respectiv Leul.

Peștii – reprezentanții altruismului

Peștii se află sub un semn zodiacal ușor mutabil. Acest lucru îi face pe aceștia să reprezinte, de departe, cea mai altruistă zodie dintre toate cele existente. Nativii sunt persoane incredibil de intuitive și de empatice. Având darul înțelegerii, cu ușurință, a emoțiilor altora și capacitatea de a se pune în pielea celorlalți.

Pe lângă faptul că acest aspect poate fi foarte benefic în viața Peștilor, tot în aceeași măsură poate fi și dificil de gestionat. În loc să-și descifreze propriile emoții și trăiri, aceștia se angajează în înțelegerea stărilor celorlalți. Este esențial ca ei să încerce să găsească o modalitate de a stabili niște limite sănătoase și fructificatoare pentru a putea evolua personal.

Tot de reținut este să nu dețină ei mereu responsabilitatea de a-i salva pe ceilalți și să ia în calcul tot ceea ce ține de persoana lor, nemaipunând accent doar pe cei dragi.

Opusul altruismului – cea mai egoistă zodie

Leul este o zodie condusă de planeta Soare. Aceștia sunt persoane foarte calde și pline de compasiune, însă, la rândul său, are nevoie de foarte multă atenție și validare din partea celorlalți. Fapt pentru care, Leul tinde să pară puțin egocentric, fiind interpretat de ceilalți ca o persoană egoistă.

În realitate, Leul are programat în creierul său intenția și dorința de a fi iubit. Doar că, e nevoie să înțeleagă că nu trebuie să depinzi sau să te simți validat de către nimeni. Pentru a arăta generozitate, ei sunt de părere că energia trebuie să fie venită din ambele părți. Acesta este principiul după care se ghidează ei.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite