Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Diferența dintre Berbecul de martie și Berbecul de aprilie

Diferența dintre Berbecul de martie și Berbecul de aprilie/ Pixabay
Diferența dintre Berbecul de martie și Berbecul de aprilie/ Pixabay

Deși la prima vedere par foarte asemănători, Berbecul de martie și Berbecul de aprilie sunt foarte diferiți. Acest lucru se întâmplă pentru că, deși unele persoane se nasc sub același semn zodiacal, poziția celorlalte planete pe hărțile astrale în momentul în care te-ai născut schimbă tot.

Caracteristice ale Berbecului din martie

Berbecii din martie sunt conduși în întregime de Marte, astfel că adesea ei întruchipează punctele forte și slăbiciunile stereotipe ale zodiei. Berbecii de martie sunt extra competitivi. În timp ce toți Berbecii iubesc o provocare bună și sunt alimentați de fiorul de a câștiga, Berbecii din martie sunt mult mai obsedați de primul loc. Aceștia vor face aproape orice pentru a se asigura că ies în frunte și își vor zdrobi concurența, indiferent dacă joacă un joc de societate sau urcă în lanțul corporativ.

Citește și: Diferența dintre Fecioara de august și Fecioara de septembrie

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecii au potențialul de a fi lideri puternici, însă nativii din martie s-au născut practic cu o torță în mână. În calitate de prim Berbec decan, care probabil a fost binecuvântat cu cea mai mare porție de energie orientată spre acțiune a lui Marte, acești berbeci cu îndrăzneală energetică sunt neînfricați când vine vorba de a începe lucruri noi și de a se aventura pe un teritoriu necunoscut.

Caracteristici ale Berbecului de aprilie

Berbecii sunt cunoscuți pentru că sunt unul dintre cele mai îndrăznețe și curajoase semne ale zodiacului, dar Berbecul născut în aprilie poate fi și mai atras de partea sălbatică a vieții decât Berbecul din martie. Acest lucru se datorează faptului că nativii născuți în aprilie sunt conduși de planeta norocoasă Jupiter. Această influență planetară cu spirit liber subliniază căile de căutare a senzațiilor tari și de asumare a riscurilor, așa că Berbecii de aprilie sunt mai susceptibili să mizeze ceva și să arunce precauția în vânt în numele entuziasmului.

Citește și: Superluna iulie 2022. Ce zodii vor beneficia de cea mai mare Lună Plină

Berbecul de aprilie are încredere nemărginită. Aceasta este una din zodiile de foc, astfel că prezența lor este întotdeauna strălucitoare, caldă și plină de strălucire. Berbecii născuți la începutul lunii aprilie și chiar cei de la sfârșitul lui martie, au soarele ca conducător planetar al decanului lor. Acest lucru le conferă o dorință și mai profundă de a reuși și un sentiment de încredere de neclintit.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite