Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Superluna iulie 2022. Ce zodii vor beneficia de cea mai mare Lună Plină

Superluna iulie 2022/ Pexels
Superluna iulie 2022/ Pexels

Superluna reprezintă cea mai mare Lună a anului 2022 și își va face apariția miercuri, 13 iulie. Această Lună va fi în forma sa completă după ora 21:38. Pentru că Luna se va afla la 357.267 km față de Pământ, aceasta va părea mult mai mare și mai strălucitoare și va avea o culoare roșiatică.

Ce înseamnă Superluna

Termenul de “superlună” a fost dat de astrologul Richard Nolle în 1979. Acesta se referă la momentul în care Luna este 90% din perigeu, cea mai mare apropiere față de Pământ, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit Almanahului, triburile algonchine, actualmente zona de nord-est din America, au numit Luna plină din iulie „Buck Moon”. Deoarece la începutul lunii, căprioarelor le cresc noi coarne. Altă denumire pe care o foloseau aborigenii este „Thunder Moon” (Luna Tunetului) deoarece în luna iulie au loc cele mai multe furtuni.

Citește și: Horoscop 2022 pentru fiecare zodie. Anul aceasta așteaptă-te la noi provocări

Pentru că în luna iulie avea loc seceratul fânului, europenii au denumit luna plina – „Luna Fânului”. Pe 13 iulie 2022, hindușii și budiștii sărbătoresc „Guru Purnima” (Luna Plină Guru). Potrivit tradiție, Luna Plină Guru îi ajută pe oameni la „purificarea minții”. Tot de Luna Plină Guru au loc ceremonii pentru venerarea maestrului Guru.

Ce zodii vor beneficia de cea mai mare Lună plină

Fiind o superlună, bunătatea acesteia va fi dublă. Cea mai mare tranziție lunară, care va avea loc în 2022, și-a ales favoriții, aducând foarte multe schimbări în viața acestora.

Berbec

Berbecii vor avea parte de ascensiune în carieră pe măsură ce Luna va intra în casa a 10-a a profesiei, evidențiind responsabilitățile, structurile și regulile. Ceea ce ai încercat să ascunzi ar putea ieși la iveală, fiind momentul să te confrunți cu aceste probleme. Superluna vine și cu oportunități, astfel că orice proiect sau relație pe care alegi să le începi în această perioadă vor fi stabile pentru o lungă perioadă de timp.

Rac

Superluna va aduce schimbări majore în relațiile Racilor. Având în vedere că Pluto se află în apropierea Lunii în zodia Rac, aceștia ar putea descoperi ceva ce era ascuns de mult timp. Cel mai probabil în relația cu partenerul. Deși în general îți e ușor să construiești legături pozitive cu ceilalți, perioada aceasta s-ar putea să fie nevoie să faci câteva sacrificii pentru ca relațiile tale să supraviețuiască.

Citește și: Ziua Lunii, un pas mic pentru om, dar un salt uriaş pentru omenire. Luna, locul din Univers unde ştiința se întâlneşte cu astrologia

Balanță

Balanțele vor primi impulsul Lunii de a petrece mai mult timp cu familia și a îmbrățișa responsabilitățile care țin de casă. De asemenea, să nu fiți surprinși dacă unele secrete vor ieși la iveală. Este timpul să construiți o fundație puternică în relațiile cu cei din jur și să iei viața mult mai in serios. Acum este momentul să te bucuri de maturizarea după care ai tânjit atât de mult.

Capricorn

Pentru că Luna plină se află în zodia Capricorn, aceștia vor fi și cei mai afectați. Superluna va face să predomine autodisciplina și tranzacțiile cu vechile convingeri ale nativilor, forțându-i să gândească în afara zonei lor de confort. Este posibil ca persoanele născute sub semnul Capricorn să aibă o perspectivă profundă cu privire la ultimele șase luni din an.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite