Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie

Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie/ Pixabay
Ce vin ți se potrivește în funcție de zodie/ Pixabay

Dionysos, zeul grec al vinului și sfântul patron al plăcerii, s-a născut din relația de dragoste dintre Zeus și o prințesă muritoare. Dionysos este creditat nu numai cu inventarea vinului, ci și cu inspirarea obsesiei noastre umane față de acesta.

Turnat din cutie sau sticlă în sticlă, pahar de hârtie și cu gură deschisă, vinul, mai presus de toate celelalte licori sugerează legătura dintre murdărie și divinitate. Și, la fel cum oamenii au căutat vinul pentru consolare și sărbătoare, au căutat răspunsuri de la stele. În vin există adevăr, iar în zodiac există înțelepciune. Citește mai departe și bea pentru a afla mai multe despre ce vin se aliniază cu semnul tău zodiacal.

BERBEC – Zinfandel

Berbecul este primul semn din zodiac și domesticirea strugurilor Zinfandel sau Vitis vinifera, precede descoperirea vinificației. Vinul și semnul sunt renumite pentru îndrăzneală și condiment. Italienii au început să se refere la Zinfandel ca „Primitivo”, un semn al tendinței strugurilor de a se coace înaintea altora. Oamenii din întreaga lume se referă la Berbec ca fiind „de foc”, un semn al tendinței lor de a zbura într-o furie rapid și fără avertisment sau scuze.

TAUR – Pinot noir

Pinot noir este fabricat din struguri subțiri, iar Taurii pentru că toată duritatea lor proiectată este ușor rănită de cuvinte neglijente și maniere proaste. Pinot noir face referire în masă la note de curte, cireșe coapte, cafea, fructe de pădure întunecate, și podea de pădure. Ambele se împerechează bine cu carnea de pasăre, ciuperci foraged și Capricorni, potrivit NewYorkPost.

GEMENI – Vinho verde

Ieftin și disponibil pe scară largă, acest vin de masă portughez are gust ca o gură de vară cu note de iarbă proaspătă tăiată, delicii de după-amiază și un final puternic de bârfe efervescente. Poți să mângâi o cantitate fără Dumnezeu de Vinho Verde fără să te simți beat, la fel cum un Gemeni poate vorbi o cantitate uluitoare de cuvinte fără să respire sau să ajungă la un punct coerent.

Citește și: Cele mai norocoase zile din luna aprilie. Află când vei avea noroc, în funcție de zodia pe care o ai

RAC – Malbec

Strugurii din Malbec, ca și contingentul de Rac, sunt o provocare. Sensibile la vreme rea, îngheț, violență teatrală și indiferență, ambele necesită căldură neobosită și răbdare sfântă pentru a înflori și a se maturiza. Predispus la muls, Malbec din vița de vie și Racul sufletului, ambele se descurcă bine atunci când sunt asociate cu ceva sau cu cineva din inimă, potrivit NewYorkPost.

LEU – Șampanie

Conform tradiției vinului, călugărul benedictin Dom Pérignon a descoperit șampania pe 4 august, exclamând către frații săi: „Vino repede, beau stelele”. Deoarece Leul este guvernat de soare, el însuși o stea, șampania este nectarul natural al Leilor. În timp ce Daddy Dom nu a inventat metoda Champagne de producție a vinului, numele său a devenit sinonim cu luxul și celebrarea, două semne distinctive ale dispoziției Leu.

FECIOARĂ – Cabernet sauvignon

După numere, Fecioara este cel mai comun semn zodiacal, iar Cabernet sauvignon este cel mai frecvent plantat și adesea comandat roșu. Incredibil de rezistent, vinul și semnul înfloresc în ciuda, și adesea din cauza unor climate dificile, literale sau emoționale. Atât Fecioarele, cât și băutura aduc în minte mirosul cărților vechi și al frunzelor moarte, senzația de piele uzată și notele de vârf ale radierului de creion și superiorității, potrivit NewYorkPost.

BALANȚĂ – Chardonnay

Balanța este semnul parteneriatului, iar mediocrul chardonnay este vinul neoficial al receptiilor de nunta. Arată grozav lângă o piesă centrală florală, nu va păta rochiile albe și va provoca somnul înainte de a provoca o scenă. Chardonnay și, într-o anumită măsură, Pinot Grigio sunt, ca și Balanța medie, inofensive și oameni plăcuți. Când este învechit în stejar, chardonnay este renumit pentru aroma sa bogată, untă. De asemenea, Balanțele sunt cunoscute pentru dorința lor de a fi bogate și tendința de a se baza pe lingușeli pentru a avansa.

SCORPION – Vinul sacramental

Scorpionul iubește un ritual, așa că, fie că este vorba de transsubstanțierea catolică a super-pieței Shiraz în sânge, fie de un bacchanal în care femeile beau, frenetice, complet goale rup animale sălbatice membre de la un membru, puteți pariu că Scorpionul își toarnă și se joacă.

Citește și: Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de zodie

SĂGETĂTOR – Roze

L-am auzit odată pe Chris Robinson de la Black Crowes, care a cumpărat un caz de rose la prânz unui angajat sceptic al unui magazin de băuturi alcoolice, explicând: „Rosé este cel mai rock n’roll lucru pe care îl poți bea pentru că îl poți bea toată ziua”. Vivante Bon și creatori veseli, arcași sunt cunoscuți pentru a se bucura din toată inima de cupa vieții sau de sticla de vin. În mod natural optimist, Săgetătorii văd lucrurile cu o parte însorită și a fost roz pentru salvare atunci când incendiile din California și fumul ulterior au compromis capacitatea podgoriilor de a-și face vinul lor obișnuit.

CAPRICORN – Sauvignon blanc

Cuvântul Sauvignon derivă din cuvântul francez „sauvage”, sau sălbatic. În timp ce Capricornii sunt, în general, o persoană harnică, ei au o linie hedonistă și se simt cel mai confortabil în nuditate și în natură, ceea ce, întâmplător, este modul în care Sauvignon Blanc se bucură cel mai bine, potrivit NewYorkPost.

VĂRSĂTOR – Merlot

Vărsătorii, ca și vinul Merlot, primesc o replică și se încălzesc pentru că sunt indisponibili emoțional și se raportează mai mult la sporii de ciuperci decât colegii lor, în timp ce Merlot se agită pentru a fi produsă în masă pentru palatele de bază, în general fără nuanțe și banul personajului lui Paul Giamatti Miles în filmul din 2004, „Sideways”.

Citește și: Ce fruct ești în funcție de zodia pe care o ai

PEȘTI – Riesling

La fel ca Peștii, strugurii Riesling sunt profund afectați de condițiile în care sunt crescuți. Terroirul vinului și tendințele pozitive și negative ale semnului reflectă ambele rădăcini. Vinul Riesling este foarte acid, cu arome de mere verzi, ardezie și condimente. Peștii sunt foarte intuitivi, cu note de ambiguitate morală și lubrifiant cu aromă de cireșe. În ciuda reputației lor, ca un vin „ușor”, nu toate rieslings sunt dulci, și, de asemenea, nu sunt toate potrivite și pentru băile cu bule și cu oamenii de tip Pești.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite