ADVERTISEMENT

Anul Iepurelui Negru 2023. Care sunt zodiile ce au șanse să devină mai bogate

Anul Iepurelui Negru 2023. Unele zodii vor fi extrem de norocoase în 2023, iar asta se datorează tranzitului lui Jupiter. Această planetă a norocului are nevoie de un an pentru a face înconjurul unui semn. Din 20 decembrie până în 16 mai 2023 se va afla în semnul de foc. Află dacă te numeri printre zodiile norocoase de Anul Iepurelui Negru!

Iepurele este al 4-lea semn zodiacal din zodiacul chinezesc, situat între Tigru și Dragon. Tranzitul lui Jupiter în Berbec și apoi în Taur va fi foarte favorabil pentru aceste semne zodiacale.

Citește și: EXCLUSIV Cum sunt afectate zodiile de Mercur Retrograd. Astrologul Andreea Dincă explică în detaliu ce se întâmplă cu nativii perioada aceasta

Rac

Atunci când Jupiter se află în Berbec, îi va determina pe nativii din zodia Rac să investească mai mult timp în afacerile lor. Aceștia vor stabili o nouă rutină și vor fi mult mai productivi. Mai mult, acest semn de Apă nu se teme să își extindă activitățile profesionale.

Totodată, Racii își vor asuma riscuri și vor face multe investiții. Ar avea oportunitatea de a-i ajuta să investească într-un domeniu creativ și care va fi fructos pentru că le va aduce noroc pe plan financiar.

Citește și: A fost aleasă culoarea anului 2023. Institutul Pantone susține că vedeta culorilor de anul viitor este Viva Magenta

Taur

Nativii din zodia Taur vor avea parte de schimbări uriașe în Anul Iepurelui Negru. Jupiter le va tranzita semnul anul viitor, iar această mișcare le va permite să se concentreze asupra lor înșiși. Semnul de pământ va avea nevoie să fie singuri și să fie pregătiți pentru un nou început.

Energia constantă a Berbecului îi va împinge și nu vor ezita să ia măsuri în ceea ce plivește jobul lor. Taurii vor obține ceea ce își doresc, atât pe plan personal, cât și profesional. În dragoste, vor fi fericiți.

Anul Iepurelui 2023 este dedicat celor care reușesc să aibă o comunicare și diplomație excelentă. Anul acesta va fi unul cu mai putină mișcare, potrivit zodiacool.ro.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite