Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Cum să te îmbraci la birou toamna aceasta

Cum să te îmbraci la birou toamna aceasta/ Pexels
Cum să te îmbraci la birou toamna aceasta/ Pexels

Dacă vă gândiți să vă schimbați aspirațiile de a a alege un costum confortabil atunci când mergeți la birou în fiecare dimineață, perspectiva dumneavoastră este una de invidiat. În mare parte a pandemiei, am fost nevoiți să trăim cu o pereche de pantaloni elastici, moi, de bumbac sau de lână, iar pe timp de vară, cu o rochie simplă sau cu o pereche de pantaloni scurți.

În prezent, mulți dintre noi se reajustează vechilor activități și modalități de desfășurare a activităților, ca și pe vremea de dinaintea pandemiei. Pe lângă aceste preocupări, garderoba este una dintre marile probleme de acum. Ce să port? Ce să mai scot din dulapul meu?

Ghidul pe care îl voi prezenta, ar putea să vă ajute să vă întoarceți la mentalitatea pe care ați avut-o de dinainte de această perioadă zbuciumată.

Sfatul verde – Magazinul să reprezinte garderoba ta

Când te afli într-o panică constantă, tendința de a rezolva această problemă te duce cu gândul la cumpărături. Pe măsură, ce ne ridicăm la un nivel de consum al planetei noastre, se ia următoarea alternativă durabilă: Scoate mâna din buzunarul tău și sapă adânc în dulapul tău.

Citește și: Rochii perfecte pentru toamna aceasta

Acesta este un prim pas de a-ți da seama de ce anume ai în dulap, ce îți lipsește, ce îți place, ce îți displace, de ce anume mai ai nevoie și de ce ți-ai mai putea dori. În urma acestui proces ar trebui să simți o conexiune mai profundă cu dulapul tău și să ajungi să-ți umpli golurile existente pentru a oferi o bază mai bună ținutelor tale.

Cumpără haine care ți se potrivesc, îți scot în evidență talia, dar se și adaptează formelor pe care le ai

Un sfat bonus – dacă locuiți într-o țară cu anotimpuri calde, dar și reci, împachetați hainele de vară atunci când vine toamna. O să fiți surprinși de cât de noi o să vi se pară după ce le veți depozita în dulap, iar apoi le veți scoate din nou. Pentru a îndeplini acest aspect al modei, faceți o scurtă documentare a aspectului vostru, fotografiați ținutele care vi se par potrivite și care vă fac să vă simțiți încrezătoare în propriile forțe.

Baza garderobei tale – strălucirea confortului

Există o modalitate de a te îmbrăca confortabil, fără ca acest lucru să încurce angajații de la birou sau să încalce regulile. Aspectul va fi unul parcă lustruit. Conform unor chestionare realizate, hainele de birou au devenit mai casual, iar companiile recunosc un grad de îmbunătățire în cadrul activităților desfășurate la locul de muncă. Printre aceste coduri de îmbrăcăminte mai relaxate se află și blugii și adidașii.

Nu subestima niciodată puterea unei îmbrăcăminți confortabile

Îmbrățișarea unei ținute mai casual, începe cu înțelegerea importanței a acelor materiale care sunt de calitate, potrivite și colorate, ca atare.

Citește și: Tendințe în materie de genți toamna aceasta

Conform spuselor modelului și fondatorului Lauren Chan, un croitor este foarte important în viața fiecăruia dintre noi. Ea spune în felul următor: „Hainele nu sunt menite să ți se potrivească. Ele sunt construite pentru a se potrivi unui mediu construit”. Părerea acesteia este, să îți cumperi haine care ți se potrivesc, în cea mai mare parte a timpului (în cazul ei este talia), iar restul se poate adapta din interior.

Regula de aur: Creează-ți propria vestimentație, iar apoi îmbunătățește-o, lucrează la ea

Puneți accent pe această regulă prin stabilirea unor piese, care să se bazeze pe garderoba voastră. De exemplu, o pereche de pantaloni negri, un sacou, unele cămăși de o calitate mai bună, care se pot folosi mai mult timp.

Puteți opta și pentru anumite uniforme sau pentru o colecție de tipul garderobei capsulă.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite