Caută
Close this search box.
ADVERTISEMENT

Rochii perfecte pentru toamna aceasta

Rochii perfecte pentru toamna aceasta / Freepik
Rochii perfecte pentru toamna aceasta / Freepik

Cât de curând va începe să se răcească și va trebui să ne punem deoparte rochițele de vară și să le reluăm pe cele de toamnă, în cazul, în care, sunteți niște împătimite ale rochiilor acestui tip de sezon. Toamna este acea perioadă din an, în care ne putem bucura de aerul proaspăt și de atingerea delicată a frunzelor sub picioarele noastre. Începe jocul culorilor, acestea schimbându-se pe măsură ce soarele apune tot mai repede.

Este unul dintre cele mai minunate momente, în care puteți viziona un film, luându-vă o rochiță lejeră sau la o cină în aer liber. Moda toamnei este o întreagă combinare a culorilor și a texturilor frumoase. Mai jos, ne vom delecta cu câteva tipuri de rochii potrivite acestui sezon.

Citește și: Cinci moduri prin care poți purta un sacou toamna aceasta

Rochii lungi casual

Există o serie de stiluri și de modele variate, din care puteți alege, în această lume a rochiilor lungi casual. Rochiile lungi sunt foarte potrivite pentru evenimentele formale. Poți tinde spre o rochie cu un corset ajustat, dacă e vorba de un eveniment formal, și-i mai poți adăuga un cardigan simplu, niște ciorapi cu tocuri și un colier mai gros, dacă e vorba de o întâlnire mai obișnuită.

Rochiile lungi și elegante

Aceste rochii se potrivesc de minune în contextul unei ocazii formale, a unei cine de lux sau a unei gustări cu prietenele tale. Aceste rochii sunt disponibile în culori de tipul, roșu, violet, negru, și chiar și verde. Cel mai căutat model de acest tip de rochie este cel lung, fără mâneci, al cărui decolteu este unul deschis, vizibil. Poate fi confecționat din bumbac, mătase sau poliester.

Citește și: Piesa must-have a toamnei în materie de fashion. Nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Rochiile tricotate și croșetate

Acest gen de rochie este unul dintre cele mai ușoare ținute și accesibile pentru fiecare zi. Pot fi folosite ca o rochie rapidă, potrivită în contextul prestării unei munci sau în cadrul unei festivități sau sărbători.
Cea mai bună modalitate de a purta acest tip de rochie este alături de un guler sau o cămașă. Aceasta va conferi ținutei un aspect mai îngrijit. Un alt ansamblu potrivit ar fi un blazer, niște cizme, colanți, dar și un coc dezordonat, arătând profesionist pentru o zi de lucru și elegant pentru o petrecere.

Te-ar putea interesa și

Cele mai citite